Header Ads

Soha többé ne vegyél PÉKTERMÉKET a Tescoban! Ezért:


Először is szeretném leszögezni, hogy nem a termékek minőségéről lesz szó, hiszen arról nem hiszem, hogy tudnék érdemben nyilatkozni. Azonban van ennél egy jóval érdekesebb dolog, amit ma tapasztaltam meg, ahogy a Tescóban vásároltam.

Röviden elmesélem ezt a történetet, és remélem Te is átgondolod, hogy vásárolsz-e pék terméket a tescóban vagy egyéb hiper marketekben. Bevásárlásom végeztével bementem a pékosztályra, hogy vásároljak valami finom zsemlét, vagy kiflit. Ekkor megpillantottam egy elsőre jelentéktelennek tűnő úriembert, aki feltűnően mászkált a pék cuccok között. Itt ahol én vásároltam 3 soros a pékosztály, mind a 3 sorban különféle péksütik vannak. Emberünk, és ezt most tessék szó szerint érteni , sétálgatás közben meg meg állt, és csupasz kézzel benyúlt egy péktermékért, megfogdosta, majd vissza tette ! Ezt szinte minden kosárnál megcsinálta, és ahogy számoltam legalább 13 kenyérfélét fogdosott meg a kezeivel. Mint valami minőség ellenőr kivette a roládokat, bagetteketek kifliket, megfogdosta, és visszatette..

A koszos ruhájából ítélve, nem ellenőr volt, csak egy beteg elme- vagy én nem is tudom.. Mit érez az az ember, aki direkt összefogdossa a pékárut?!!
Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!