Header Ads

Petra babából tegnap angyal lett és itt hagyott bennünket.


Drága kicsi kincsünk tegnap éjjel úgy döntött, hogy itt hagy minket. Szavakba nem lehet önteni ezt a fájdalmat, amit az ember ilyenkor érezni tud. Súlyos szívrendellenességgel született, 2 nagy műtéten túl volt, sajnos a 3. túl nagy falatnak bizonyult neki.

Életerős, vidám, talpraesett, gyönyörű és okos kislány volt, nem volt betegségtudata, és mások se vették észre rajta, hogy más lenne mint a többi gyerek. Ő most ezt választotta... Remélem, hogy ezután egy hosszabb életet választ majd magának, egy egészségesebb testben. Édes kicsi hercegnőm! -illetve királynőm (mindig kijavított, hogy ő nem hercegnő hanem királynő) Örökké szeretni foglak, soha nem felejtelek el, köszönöm Neked, hogy az életem része voltál! Bearanyoztad az elmúlt 5 és fél évemet! Egy igazi kis angyalka vagy, aki beteljesítette életfeladatát. "Úgy szeretlek, mint egy világ!" (Tőle származik ez az idézet)

Te most elmentél Kicsi csillag, de a szeretetünk soha nem múlik el, örök, mint maga az élet.

"Egy babának, aki olyan végletesen másokra van utalva, semmilyen elmélet nem lehet fontosabb a szeretet elméleténél." /Alison Gopnik/

Te tudtad az elméletet... Nagyon szeretlek!!! Borzasztóan fogsz hiányozni!!! ❤ ❤ ❤

Illés Petra (2011-2016) Ezzel a videóval emlékezünk Rád, egy csoda vagy, voltál, leszel az életünkben örökre!

Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!