Header Ads

Kirabolt egy édes,magyar kisfiút,az aljas tolvaj!
Mondja keservesen sírva, hogy egy bácsi elvette a telefonját! Na mondom, defasza... látom az utca túloldalán fut egy paraszt veszettül!

Harcsa Norbert, a 28 éves, középsúlyú profi ökölvívó néhány nappal ezelőtt visszaadta egy magyar kisfiúnak a telefonját és a reményt. Ám Harcsa Norbert pont arra járt. Az esetről maga a bokszoló számolt be Facebook oldalán: "Nem is én lennék... elindulok mérlegelni, erre belefutok egy kisfiúba, aki zokog! Mondom, mi a baj kis haver?

Mondja keservesen sírva, hogy egy bácsi elvette a telefonját! Na mondom, defasza... látom az utca túloldalán fut egy paraszt veszettül!
Mondtam a kiskölyöknek, ne idegeskedj, mindjárt meglesz a telefonod! Elkezdek futni a csávó után, észrevett, szégyenszemre alig tudtam utolérni! :-) Pont a rendőrség előtt értem utol, elkaptam, majd a rend őrei közbe is léptek!
Én késesben vagyok a mérlegről, de a kisfiúnak megvan a telefonja, és nagyon hálás! Ez jó, az viszont, hogy olyan patkány világban élünk, ahol kisgyerekeket kirabolnak, az elszomorító..." Harcsa Norbert ezután rögtön a mérlegelésre sietett, ám a kisfiú édesanyja mindenképpen szerette volna felkutatni fia jótevőjét.
A bejegyzésnek hála, sikerült megtalálnia Harcsa Norbertet. Felhívta és telefonon köszönte meg neki, amit tett, a profi bokszoló pedig meghívta őket a székesfehérvári meccsére. A találkozó után Norbi a Facebookon üzent a családnak:
 

"Nagyon hálás vagyok, hogy eljöttetek! Őszintén! És örülök, hogy útjaink kereszteződtek, látszik, hogy a mindenetek a kisfiú, örülök, hogy segíthettem, világi aranyos duma is van nála, menő felnőtt lesz belőle! A második mondata az volt hozzám, hogy van otthon egy törpe harcsája! :D :D Isten áldjon benneteket! :)" Nagyon örülünk, hogy végre olyan történetről számolhattunk be, ami happy enddel ért véget! Minden elismerésünk Norbinak!

Osszátok meg,hogy lássák vannak még jó emberek!

Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!