Header Ads

FENYŐ IVÁN nyílt levele az életről és a halálról!Aggódunk, félünk, manipulálunk, kepesztünk, szorongunk,nyomulunk, kompenzálunk, akarunk, sértődünk, haragszunk, ahelyett, hogy...

Noha Fenyő Iván egy éve írta ezt a Facebook bejegyzést, mondanivalója, tanulságai mit sem vesztettek aktualitásukból:

"Meghalt egy barátom. Ilyenkor újra és újra belém hasit az elmúlás. Mint egy csengő. Egy tanítás. Egy hang.
Felébredtem megint az álomból. A valóságra. Mert rájövök újra, hogy elmegyünk. Hogy egyszer eljön a változás.

Hogy egyszer minden forma elmegy és megváltozik. És hogy addig hogyan használjuk a dolgokat, hogyan bánunk egymással és hogyan bánhatnánk…
Szeretnünk kéne egymást addig is. Összejárni. Nevetni. Örülni. Köszönni. Alkotni. Szeretni. Főzni, enni, szeretni. Szeretkezni. Átölelni. Nevetni. Sírni a nevetéstől. Megpihenni. Simogatni. Mosolyogni csendben. Hallgatni nagyokat.

Ehelyett teljesen mást teszünk. Aggódunk, félünk, manipulálunk, kepesztünk, szorongunk, félünk, nyomulunk, kompenzálunk, akarunk, sértődünk, haragszunk, stb..
Mennyi elpocsékolt perc és óra… Mennyi elpocsékolt és kárba veszett nap és év… És egyszer elmegyünk. Haraggal, el nem intézett dolgokkal.

Itt vagyunk most. Most még tudnánk szeretni. Most meg tudnánk nevetni. Hálásnak lenni, hogy élünk…
Ennek a barátomnak x5-ös BMW-je volt és harag a szívében.
És most elvitte az általa termelt rák…
 Van egy másik barátom, akinek szívműtétje volt és milliárdjai… De akárhányszor hívom, nem hív vissza, és ő sosem keres. Elfoglalt. Még több pénzt akar keresni, meg ünnepel meg másokkal van, családjával. Az OK.

De nem szabad elfeledkeznünk a többi barátról sem, a társakról, azokról, akik itt vannak még. Szeretet. Szív. Megbocsájtás. Hála. Hála mindenért. Hála, hogy vagyunk. Hogy még élünk.
Megbecsülés. Olyan jó itt. Olyan széppé tehetjük. De együtt. Nem külön. De külön kell rájöjjünk, és felébrednünk ahhoz hogy együtt tegyünk. És hogy együtt öleljünk."
 Oszd meg, ha te is így gondolod!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák! Ha nem szeretnél lemaradni semmilyen hírről és érdekességről!


Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!