Header Ads

Egy kisfiú vért adott beteg húgának. Amikor a két testvér egymás mellé feküdt, egyikük olyan kérdést tett fel az orvosnak, amit soha nem fog elfelejteni!


Egy kisfiú vért adott beteg húgának… Amikor a két testvér egymás mellé feküdt, egyikük olyan kérdést tett fel az orvosnak, amit soha nem fog elfelejteni!


Van egy igaz történet egy kisfiúról, akinek a húga vérátömlesztést kellett, hogy kapjon. Ennek a kisfiúnak a története világszerte elterjedt, hiszen mindenkit megdöbbentett, aki elolvasta.


Az orvos elmagyarázta a kisfiúnak, hogy a húgának ugyanaz a betegsége, mint amiből a kisfiú két évvel ezelőtt felépült. A kislánynak úgy van esélye a túlélésre, hogy vérátömlesztést kapjon olyan valakitől, aki ezt a gyilkos kórt már legyőzte. Így a kisfiú ideális donornak bizonyult.


– Adnál vért a kishúgodnak? – kérdezte a fiút az orvos A kisfiú kicsit elgondolkodott, majd így válaszolt az orvosnak:
 – A húgomért igen, doktor bácsi. Megtörténtek a szükséges vizsgálatok, és eljött a nagy nap. Betolták a két gyereket a kórterembe. Johnny erős és egészséges volt,Mary sápadt és sovány.
 Mikor tekintetük találkozott, Johnny biztatóan mosolygott Maryre. Mikor a nővérke beleszúrta Johnny kezébe a tűt, a mosoly lehervadt a kisfiú arcáról és némán figyelte, ahogy átfolyik a vére a csövön.
Egy kis idő múlva Johnny reszkető hangja törte meg a csendet.

 – Doktor bácsi mikor fogok meghalni? – kérdezte félénken
 A kórteremben egy pillanatra néma csend lett. Az orvos csak ekkor értette meg, hogy miért tétovázott egy kicsit a gyerek, amikor megkérdezte tőle, hogy adna-e vért a testvérének. És azt, hogy milyen önfeláldozás volt ez a kisfiú részéről, hiszen ő valóban azt hitte, hogy meg fog halni ha ezt megteszi. Az életét adta volna oda a testvéréért.


 

Ekkor elmagyarázta neki az orvos, hogy nem fog meghalni, viszont a testvére meg fog gyógyulni az új vértől. Az orvos megosztotta ennek a kisfiúnak a történetét az interneten, és több ezer ember csodálta az 5 éves kisfiú bátorságát és önfeláldozását. Szerencsére már mindketten jól vannak, egészségesek és boldogok!

 Mi a véleményed?

Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!