Header Ads

A gyönyörű baba,a megdöbbentő csodának köszönheti az életét!


A 41 éves édesanyának agydaganata volt, ám nem egyezett bele, hogy megműtsék, mert félt a kockázatoktól. Pár héttel később...


A 41 éves nőnek agydaganata volt, ám nem egyezett bele, hogy megműtsék, mert félt a kockázatoktól. Pár héttel később eszméletlen állapotban szállították be a kórházba!! Az orvosok megállapították, hogy beállt az agyhalál..

De kiderült még valami!!! A nő 17 hetes terhes!! Ezért úgy döntöttek, hogy meg kell kísérelni a lehetetlent, hogy megmentsék a kicsit! Még 2 hónapig életben kell tartani az anyukát. Ennyi időre még szüksége volt a babának, hogy kifejlődjön az anyaméhben annyira, hogy születése után esélyt kaphasson az életre.
Aneszteziológusok, gyermekorvosok, nőgyógyászok és idegsebészek keményen dolgoztak azon, hogy életben tartsák az anyukát, nap mint nap meg kellett küzdeniük a fertőzésekkel és a betegségekkel!!

 De sikerült!!! 


A kisfiút császármetszéssel emelték ki az anya hasából, ekkor mindössze 1 kilogrammos volt. Az apa minden áldott nap bement a kórházba, és mesét olvasott a születendő csöppségnek.

Miután a kisfiú az intenzív osztályon 3 hónapot töltött inkubátorban, a baba és az apa elhagyhatták a kórházat, a gyermek jól van!

Ami történt, az maga a csoda. És ez az orvosok, nővérek áldozatos munkája és összefogása nélkül nem valósulhatott volna meg!!!
Ha szerinted is varázslatos, hogy a kicsi esélyt kapott az életre, ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!


Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!