Header Ads

9 fájdalom,aminek biztos lelki okai vannak!A nyugati orvoslás rendre megtagadja és elutasítja, hogy a betegségek és a lelkiállapot között szoros kapcsolat lehet! Sokan nap mint nap érezzük, hogy mégis így van, csak sajnos kevesen tulajdonítunk neki jelentőséget... Pedig ezekre a jelekre érdemes odafigyelni!

1. Fájdalom a fejben
 Ha a fejben érzünk fájdalmat, pl. fejfájást tapasztalunk, az könnyen lehet napi stressz miatt. Relaxálj és próbáld minél inkább kizárni a stresszt az életedből! 2. Fájdalom a nyakban
 Ha a nyakunk fáj, lehetséges, hogy nem tudunk megbocsátani másoknak vagy akár magunknak. Ha így érzel, koncentrálj inkább arra, amit szeretsz az emberekben!


 3. Fájdalom a vállban
Jelezheti, hogy nehéz érzelmi terhet cipelsz. Innen eredhet a szólás, mikor valakinek valami nyomja a vállát. A problémamegoldó képességedet elsősorban ezekre a dolgokra terjeszd ki és azokra az emberekre az életedben, akikkel ez összefüggésben állhat.

4. Fájdalom a hátban
 Azt jelzi, hogy nincs kellő érzelmi támogatásod. Talán úgy érzed, senki nem szeret és nem akar eléggé. Ha egyedülálló vagy, egyértelmű jele ez annak, hogy itt az idő a randizásra!

5. Fájdalom a derékban
 A derékfájdalom azt mutatja, hogy túl sokat aggódsz a pénz miatt. Hogy csökkentsd a anyagi gondjaidat, készíts átlátható pénzügyi tervet magadnak!


 6. Fájdalom a könyökben
Arról mesél, hogy ellenállsz az életedben esedékes változásnak. Ha merev a könyököd, valószínűleg az életed is merev. Köss kompromisszumokat és rázd fel kicsit az életed!

 7. Fájdalom a kezekben
Talán nem tudsz úgy elérni másokhoz, ahogyan szeretnél. Jobb lenne a helyzet, ha barátságokat kötnél, együtt ebédelni a munkatársaiddal és új kapcsolatokra tennél szert.

 8. Fájdalom a csípőben
 A csípőfájdalom azt jelzi, hogy félsz a mozgástól. Ha túl merev a csípőd, ellenállsz a mozgásnak és ezzel együtt a változásoknak is. Talán túlzottan is óvatos vagy, mikor döntéseket hozol.

 9. Fájdalom a térdekben
 Jelezheti, hogy túl nagy az egód és túl sokra tartod magad. Értékeld át a helyzetet! Vállalj önkéntes munkát és emlékeztesd magad arra, hogy te is halandó vagy!

 Ha hasznosnak találtad, ne felejtsd el megosztani!
Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!