Header Ads

Több ilyen gyerekre lenne szükség!Nem veszhet el ez a generáció!
Ilyen gyerekekre lenne még szükség!Ez a generáció nem veszhet el!

Nemrég, Ekaterinburg (Oroszország) közelében lévő kisvárosban megható és elgondolkodtató  dolog  történt. Azon az estén, augusztus 2-án, egy 12 éves kisfiú meghallotta hogy egy kiskutya segítségre szorul, aztán megmentette a kölyköt. A szerencsétlen kiskutya egy lefolyóban fulladozott, de senki sem ment, hogy segítsen. Aztán  Alexander Chebâkin odament és kimentette.


 Ezután nem büszkélkedett a tettével, hanem egyszerűen elment barátaival játszani.
Az egész történetet Titana Bormotava, egy helybéli nő mesélte el, aki szemtanúja volt az mentési akciónak. A nő észrevette, hogy a kiskutya bajban van, de nem találta a módját, hogyan tudna segíteni. Felhívta a rendőrséget és egyéb szolgáltatásokat, de senki sem akart segíteni. Aztán barátaihoz folyamodott, de mindenki túl foglalt volt.

Ám a hölgy hirtelen meglátott néhány gyereket akik éppen arra sétáltak és segítséget kért tőlük.     Meglepődött, amikor az egyikük gondolkodás nélkül levette a ruháját és bemászott a csatornába.
A hely nagyon szűk volt, szinte megközelíthetetlen és nagyon piszkos, de végül sikerült kihúzni a   kiskutyát.
 
 "Nem nézte,hogy piszkos lesz a ruhája,csak arra figyelt,hogy életben maradjon a kutyus.Ez a kisfiú egy hős!Boldog vagyok,hogy találkozhattam vele,és sok embernek bemutathatom tettét!"-tette közzé a nő!


Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!