Header Ads

Sírva húzta halott felesége ujjára az eljegyzési gyűrűt!!!


Vírusként terjedt el az interneten, a Thaiföld-i Chadil Deffy (más néven Deff Yingyen) TV producer drámai története.
Nem lehet szavakban leírni ezeket a képeket, amikor a bánatos férfi a vőlegényi öltöny helyett gyászruhába kellett öltöznie, hogy halott barátnőjét utolsó útjára kísérje.


  A férfi szmokingban jelent meg a temetésen és fekete kalapot viselt, majd halott kedvese ujjára húzta az eljegyzési gyűrűt, aki teljesen váratlanul esett össze és halt meg.

A férfi már tervezte az eljegyzést és akkor is menyasszonyának tekinti a szerelmét, ha a gyűrűt már csak a halála után húzhatta az ujjára !

A bánatos férfi megcsókolja a menyasszonyt, Ann Kamsuk-ot, akivel sajnos utoljára lehet együtt. Chadil és barátnője már korábban tervezték az esküvőt de a a sok tanulmány miatt halogatták életük legszebb napját.

Chadil akkor is menyasszonyának tekinti a szerelmét, ha a gyűrűt már csak a halála után húzhatta az ujjára. A fiatal pár gyakran emlegette a házasságot, de Ann, 29 évesen, tragikus autóbaleset következtében életét vesztette.

 A TV-producer később felhívást intézett a Facebook-on:

“A ti szemetekben a mi esetünk csak egy nagy szerelmi történet. De nekünk egy visszafordíthatatlan hiba. De feledd, az élet rövid!” “Szeresd azokat akik körülvesznek téged, vigyázz azokra akiket szeretsz, legyenek azok szülők, testvérek, barátok, feleséged vagy férjed. Lehet, hogy soha nem lesz esélyed látni őket újra!”

Több száz-ezer ember látta ezeket a képeket,most hozzátok is eljutott.
Osszátok meg,hogy még többen láthassák!!!

Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!