Header Ads

Rengeteg betegét ölte meg a horrornővér!

Az itt látható kórházi nővér rengeteg beteget küldött már át a másvilágra. Ráadásul nem véletlenszerűen ölt, hidegvérrel gyilkolt.
A képen látható olasz kórházi nővér, Daniela Poggiali, alighanem minden idők egyik legkegyetlenebb gyilkosa, azonnal rá is ragasztották a Halál Angyala gúnynevet,
A nővér akkor került a hatóságok látókörébe, amikor a kórház többi dolgozójának feltűnt, hogy amikor Daniela van szolgálatban, feltűnően sok haláleset történik.
2 év alatt több mint 90 halálesetnél volt jelen a kórházban, ami kiugróan magas arány. Mikor a kórház és a rendőrség elkezdte vizsgálni az eseteket, kiderült, hogy több, mint 40 alkalommal a nővér saját maga ölte meg (!) a betegeket!

A nyomozás bebizonyította, hogy a nővér módszeresen ölt, azokat a betegeket pécézte ki magának, akik bosszantották, beszóltak neki, vagy épp a családtagjai idegesítették őt.
Az egyik esetben például egy 78 éves néninek semmi komoly panasza nem volt, mégis a kórházi tartózkodás alatt váratlanul meghalt.

Kiderült, hogy a nővér káliuminjekciót adott be neki, az okozta a halálát.
A "horrornővér" nemcsak abban talált kéjes élvezetet, ha ölhetett, kollégáit is rendszeresen szívatta. Volt, hogy műszakváltás előtt hashajtót adott a betegeknek, hogy az utána következő nővéreknek tisztába kelljen tenni őket.
Elég, ha ránézünk a nő arcára, látható, hogy ott csillog az őrület a tekintetében.
A nő,szerencsére már börtönben ül,reméljük ott is marad!!!