Header Ads

Nótár Mary egy nővel él két éve!!

AZ UTÓBBI IDŐBEN EGY RE ZAJOSABB AZ ÉNEKESNŐ MAGÁNÉLETE.MOST EGÉSZ VÁRATLAN FORDULAT TÖRTÉNT.
Miközben nemrég ő,maga mesélt terhességéről,itt arról mesél,hogy két éve egy nővel él együtt.


 – Szeretnék megmaradni annak a vidéki lánynak, akit megismert az ország. Ha én titkolni akartam volna akármit vagy akárkit, akkor miért pont most mutatkoznék vele, és akarnék nevetség tárgyává válni?
Amúgy meg akivel össze akarnak boronálni, az a legjobb barátnőm és a leendő munkatársam – szögezte le Nótár Mary.
– Ha annyira takargatni szeretném az engem körbevevő lányokat, akkor nem értem, miért velük mozognék mindenhová. Lassan kezdek besokallni ettől a helyzettől – mérgelődött az énekesnő, hozzátéve, hogy barátnőjének egészen más szerepet szánt.
 Most érzi ugyanis elérkezettnek az időt, hogy önállósodjon, maga döntsön a karrierjéről, szervezze fellépéseit, ebben pedig Lotti barátnője segít majd neki.
 – Személyes és munkabeli nézeteltérések miatt felmondtam az eddigi menedzsmentemnek. A jövőben önmagamat szeretném és fogom is menedzselni – szögezte le.


 – Nótár Mária felmondását nem fogadjuk el – reagált a hírre a faképnél hagyott menedzs­ment, a SkyForce –, annak jogszerűségét a korábban írásban is részletesen kifejtett indokaink alapján vitatjuk, melynek eredményeképpen a szerződést a felek között továbbra is hatályban lévőnek tekintjük.
 Amíg ugyanis a jelen jogvitát a felek közös megállapodás keretében nem rendezik, vagy azt jogerős határozattal az eljáró bíróság nem dönti el, úgy a szerződésben szabályozott jogok és kötelezettségek a feleket változatlan tartalom mellett illetik, illetve terhelik – közölték.
 Mary azonban elszánt.
 – Elég erős ember vagyok. Megpróbáltam a munkámban megtalálni azt az örömöt, azt a támaszt, amiért érdemes talpon állni, és megmaradni – teszi egyértelművé Nótár Mary, hogy eztán egyedül fog boldogulni.
Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!