Header Ads

Nők,akiket lebecsülnek a férfiak!Durva kritika!


“Pont beszélgettünk a hétvégén a barátommal a Nőkről, amikor elhaladt mellettünk két szoliszökevény Barbye……semmi reakció nem volt az agyunkban …olyan volt mintha két bojler sétált volna el mellettünk…

 Aztán este megint rájöttünk hogy a harminc+ és a negyvenes extra nénik jobban fekszenek a férfiagynak…..örülök hogy nem vagyok 20-éves.
Nem tudom a szexen kívül mit tudnék velük csinálni.Telefon hátlapot cserélnék??? Elvinném körmöshöz??? Levinném szoliba?? Járnám velük a New Yorkot?
Cipelném a valagukat a Strasbourgba??Beültetném őket a kocsimba a waunderbaumom mellé kelléknek??

Valami ilyesmi lehet most a trendi, nem??
Ki vannak égve már, pedig nem is éltek még!!
Bezzeg a mai idősebb generáció az topon van… süt, főz, gyereket nevel, dolgozik és semmi segítség nem kell neki, hogy szexualitást sugározzon felénk… Ezeket a Nőket tisztelem! Ők is tisztelnek… Külsőségekbe, márkába és divatcuccokba az menekül, akinek nincs egyénisége és önbizalma… Tudom, hogy most azzal jöttök, hogy minden pasinak Barbye kell, de kérem szépen hol vannak itt a Kenek???

Hosszútávfutó szakaszon ki a frászt érdeklik a mellei meg az alakja???
Meg a trendi ruhái és felfogása?? Pont az ilyenek miatt unják meg az ilyen nőket a pasik, mert unalmasak és agyatlanok…. Persze legyetek szépek és divatosak!
A magyar nők valóban szépek…

Ugyanakkor a szépség mulandó…,és akkor jön el az igazság pillanata.
Amikor negyvenévesen kiélve visszaköltözöl anyádékhoz mert meguntak és elhasználtak…és lecseréltek egy huszonévesre…

Viszont egy másik történet…

Lehet,csak arról van szó,hogy az ember már annyira undorodik önmaga emberi voltától,hogy az általa kreált álomvilághoz szeretne hasonlítani!
Oszd meg,hogy mások is elmondhassák véleményüket!