Header Ads

Kikapcsolódni akartak, durván megbüntették őket!


Én így szeretlek Budapest?! Vagy mégsem?! 
 Vasárnap, városliget, 2 kicsi gyerekkel, nagy pocakkal, néhány hét múlva érkezik a 3. csöppség....
 A jégpályánál a parkoló bejáratát rendőrautó állja el, valamiért lezárták...
A Vajdahunyad vára melletti parkoló emiatt tele. Feszült hangulat, a parkoló legeslegvégén volt csak hely, nagyon sokat kell visszasétálni, vajon fogom bírni nagy pocakkal?

 Nem, meg kell állnom, a pici a hasamban nagyon nyugtalan, nehéz, kemény a hasam, leülök picit, a család előremegy a játszótérre... Mikor picit jobban érzem magam utánuk "sietek".
 Első utam a mosdóba vezet, 200Ft egy pisi.
 Megkeresem a családot, a gyerekek épp ugrálnak a trambulinon 400Ft/fő. Aztán jött az éhesek vagyunk... szomjasak vagyunk... lufit szeretnénk!
A legkisebb lufi 1500Ft, a párom morog, hogy miért adok ennyit egy lufiért, de nehezen tudok nemet mondani a gyereknek...

 Megyünk a parkolóhoz, az ütött-kopott kis autónk szélvédőjén narancs színű papír, a szívem egyre hevesebben ver, kezdek pánikolni, kérdezem a párom, mi az mi az???
 Kinevet, csak szórólap, minden autónak van...

Odaérünk, az autót megkerüljük, a bal hátsó keréken kerékbilincs, végignézünk a soron, mindenkién van. A párom arcára fagy a mosoly, nézi a papírt, tárcsázza a számot, azt mondják 2 órán belül jönnek, 11.500Ft-ért leveszik. A párom felemeli a hangját, ne vicceljenek, 2 kicsi gyerekkel, meg egy terhes asszonnyal 2 órát várjunk?!

 Azonnal átfut az agyamon, hogy nyilván azért zárták le az első parkolót, hogy csak tilosban legyen hely és gyűjtsenek egy kis pénzt!!!

A rendőrök 1 perc alatt oda értek, 1 nő és egy férfi, a nő közli velem, hogy most azonnal leveszik a kerékbilincset, ha kifizetem a 11.500Ft-os helyszíni bírságot. De ez csak a bilincs levételének az összege, mivel ide csak behajtási engedéllyel lehet bejönni, ezért még egy 30.000Ft-os csekket és 3 büntetőpontot is kapok!!!
Az állam leesett, a könnyem kicsordult, kérdezem tőle, tudja mit jelent egy 3 gyerekes családnak ennyi pénz?!
Erre ő cinikusan ennyit felel, tudom, de a törvény mindenkire vonatkozik. Kérdezem tőle, legalább részletfizetést kaphatunk? A válsz: nem, erre nincs részlet, ha 30 napon belül nem fizetem be a csekket, kivonják a kocsit a forgalomból, bemehetek a lakcímem szerinti önkormányzathoz kérni, de nem fognak adni részletfizetést.
 Legközelebb vigyázzak mert a városliget területén mindenhol tilos parkolni.

Erre én: Soha többet nem jövünk a városligetbe, ezek után. De erre már csak egy száj és vállhúzást kaptam, és sarkon is fordult, beült az autójába, és már ott sem voltak.

 Ez a borzalmas nap 50.000Ft-ba került nekünk, ami rosszabbkor nem is jöhetett volna... Pedig csak a gyerekeknek akartam egy szép napot...

 Szomorúan indultunk haza a csöves dél pesti kis kerületünkbe. Egymás kezét fogva, hogy majd csak megoldjuk ezt is valahogy...
 Azt a konklúziót levonva, hogy a belvárosunk nagyon szép, de csak a külföldieknek, és a gazdagoknak való....
Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!