Header Ads

Hajléktalan talált a kukában egy pénztárcát!Pédátlan,amit tett vele!

Ezt a történetet egy középkorú hölgy mesélte el nekünk. Újabb bizonyíték arra, hogy nem a ruha, és főleg nem a pénz teszi az embert:

 „Ma reggel különös dologra ébredtünk: mintha valakinek a mutatóujja rágyógyult volna a kaputelefonunk csengőjére.
 Párom nagy nehezen kikászálódott az ágyból (nagyon későn kerültünk ágyba), hogy megnézze mi  történt. Ezt a történetet egy középkorú hölgy mesélte el nekünk.Mivel én inkább az alvást választottam, így nemrég tudtam csak meg a sztorit: egy hajléktalan férfi állt a kapuban, egyik kezében szomszédunk személyijét lobogtatva.

A szomszédasszonyt tegnap kirabolták, elvitték a tárcáját mindenestül a Belvárosban. A hajléktalan Óbudán (!) találta meg az immár pénztől megfosztott tárcát egy kukában, és mivel tudja, mennyire sok nyűgöt és pénzkidobást okoz az összes irat újra beszerzése, elindult a tárcával és ELGYALOGOLT vele hozzánk az Alagúthoz. És ez már a harmadik tárca idén, amit visszavisz a gazdájának.

A szomszédasszony hálájából talán  nem fog decemberben éhezni.”

 Az is szép ebben a történetben, hogy a pénztárca tulajdonosa nem intézte el egy halk “köszönöm”-mel a dolgot, pontosan átérezte, mekkora áldozatot hozott érte az, aki átgyalogolt a pénztárcával a városon, és ennek megfelelően honorálta a becsületes megtaláló tettét.

 Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!


Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!