Header Ads

Egy sötét ketrecben,és saját ürülékében élt éveken át a kisfiú!

Stacey Gangon és férje már hat gyermeket fogadott örökbe, de ezt a napot is ugyan olyan izgatottan várták, mint mikor első gyermekükért mentek a hosszú papírmunka után. Azonban, amilyen állapotban legkisebb fiúkat ott találták sokkolta a leendő édesanyát...
Gyorsan előrebocsájtjuk: Israel mára sokkal jobban van, és lassan beilleszkedik az emberek világába. Súlya is gyarapodni kezdett nem sokkal azután, hogy új családjához került. Ennyit megnyugtatásul, és most vissza a történet elejére. Stacey egyenesen az Egyesült Államokból utazott Bulgáriába, hogy meggyorsítsa az örökbe fogadási folyamatot. De mikor odaért, szinte sokkot kapott az állapotoktól, amiben leendő gyermeke addigi négy évét töltötte.

Kiderült ugyanis, hogy Izráel egész életében egy ketrecszerű ágyban feküdt, ahol rettentő kicsi volt a mozgástere, és sosem volt kint a friss levegőn! Stacey mások okulására blogot kezdett kisfia hányattatott sorsáról, és a fejlődésről, amin a szeretet hatására keresztül megy.
Ezen a fotón a kis arcát láthatjuk, milyen volt amikor először élvezhette a napsütést:
 

Szinte csoda, hogy életben maradt, mivel alultápláltság miatt alig volt hús kis csontjain, mikor Stacey érte ment vizelet szaga volt, és fogai is nagyon rossz állapotban voltak.

"Láttam róla képet születése után. Ezért is sújtott le annyira, mikor végre találkozhattunk, mert tudtam, hogy Izrael teljesen egészségesen jött a világra. De az őt ért traumáktól sajnos nem tudott rendesen fejlődni az agya. Alig vártam, hogy rendes ételt kaphasson, és meleg családi otthonban élhessen tovább!" - meséli internetes naplójában Stacey.

Persze, ha Izraellel ilyen rosszul bántak, akkor a többi bentlakó kisgyereknek sem épp felhőtlen gyerekkora... és akkor még enyhén fogalmaztunk!

Szerencsére 8 hónap múlva haza tudták a kisfiút vinni. Neki és férjének szakember segítségére volt szüksége, hogy megtanulják, hogyan gondoskodjanak a kisfiúról.

 A gyerek először nagyon félénk volt, rosszul viselkedett és nem tudta mit tegyen emberek társaságában. Lassan javult az állapota és egészségesnek nyilvánították. Legalábbis testileg, mert lelki sebei még kitudja mennyi ideig ott tátonganak még majd szívén...

 Biztató azonban, hogy mostanra nagyon megszerette a játékot, új szavakat tanulni, hogy egy nap majd rendesen tudjon beszélni. Stacey azt mondta, mikor először találkozott vele, csupán 20 szót ismert a kisfiú. Izrael szerencsés. Ő megmenekült. De ki tudja hányan élhetnek még hasonló körülmények között. Stacey blogja csupán egy, de annál határozottabb és erősebb hang a gyerekek érdekében, mellyel reméli, másokat is meg tud hatni! Mi nagyon drukkolunk neki, hogy ez sikerüljön, és végre örökre vége legyen ártatlan gyermekek rémálmának, ahogy ez Izrael számára is véget ért.

Örökbe fogadni egy gyereket,hatalmas felelősség,de legalább annyi örömöt is jelent.

Oszd meg,hogy mások is láthassák!

Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!