Header Ads

Ez a lány 6 hónapig rejtegette testét,de egy kép mindent megváltoztatott!


Meagan Barnard teljesen átlagos amerikai tinédzser volt, ám 15 évesen észrevette, valami nincs rendben a testével. Egy furcsa duzzanatot vett észre a jobb lábán, ám kinövi. Eleinte az orvosok sem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, úgy vélték, hogy kificamította a bokáját. Adtak neki aszpirint, de a lány lába hétről-hétre csak egyre rosszabb lett.

Kiderült, hogy Meagannek úgynevezett lymphedemája van.


Ez egy krónikus betegség, jellemzője, hogy a felesleges nyirok a szövetekben tárolódik, és azok megduzzadását okozza. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy Meagan lába akár 3 liter extra folyadékot is tárolhat a szövetekben. Az iskolában pokollá vált az élete, osztálytársak csak úgy hívták, “Michelin baba”.
 A lánynak az öngyilkosság is megfordult a fejében, már a búcsúlevelet is megírta az apjának. Meagan eleinte még barátja elől is elrejtette hibáját, 6 hónapig titokban tartotta mi van a jobb lábával.

“Ezért volt mindig olyan óvatos” – emlékezett vissza a barátja.


Aztán 24 évesen úgy döntött, részt vesz egy modell fotózáson, noha az ő lába kétszer akkorára volt duzzadva, mint másoké. A lány barátja meglepődött, de ugyanakkor boldog is volt, és hihetetlenül büszke volt barátnőjére, és gyönyörű fotóira:
Meagan azóta is a modellszakmában tevékenykedik, tettével, karrierjével sok olyan embernek adott erőt, akinek lymphedemája van, vagy csak egyszerűen szégyelli a testét.

  Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!