Header Ads

Egy kétségbeesett kisfiú hívja a rendőrséget! Mindannyiunknak szüksége van időről-időre kis segítségre. Általában a családunkhoz fordulunk segítségért, máskor a barátainkhoz. De van, hogy az ember úgy érzi, nem tud kihez fordulni. Ez az amiért fontos, hogy az emberek észre vegyék és elérhessék egymást. Tudassuk másokkal, hogy vagyunk, hogy ha baj van, fordulhassanak hozzánk bizalommal.
  Egy rendőrtiszt kapott egy telefonhívást, melyben egy 13 éves fiú eléggé felzaklatott állapotban mondta el neki, hogy nem akar tovább otthon élni. Mikor a rendőrtiszt felfogta, hogy mi a helyzet, már tudta mit kell tennie.
 Csak ült, és hallgatta a fiút. Hagyta, hogy beszéljen, és megnyugtatta, hogy ott van vele, és adott egy személyes telefonszámot neki, hogy azon bármikor elérheti, ha szüksége van segítségre a jövőben.


  Ezután a fiú elhívta a rendőrt oda, ahol már nem akar élni tovább. Mindössze annyi történt, hogy a fiú édesanyja rápirított, hogy hagyja békén a bátyját, mert összevesztek videójátékozás közben. Mikor a rendőr leült a sráccal, és kérdezgette, akkor vált világossá a helyzet, és a fiú ahogy beszélt, úgy nyugodott meg. Egyszerűen úgy érezte, hogy ez egy olyan ügy, ami rendőrért kiállt, mert ez elviselhetetlen számára.
  Elment a fiú otthonába, aki kérte, hogy menjen be. Nem hezitált. Bármi is várta az ajtó mögött, kötelessége volt, hogy megnézze, mi az. Amikor belépett a srác szobájába, megértette a problémát. A fiúnak alig volt valamije a szobájában, éppen csak egy régi ágy.
" A szívem majd’ megszakadt” mondta a tiszt. Azonnal elkezdett azon gondolkozni, milyen apró dolgokkal tudna hozzájárulni a fiú életéhez, hogy kicsit jobbá, kényelmesebbé tegye.
 Nem volt kétséges, hogy a család nehéz időszakot élt meg. A rendőr elment, és már nem üres kézzel tért vissza a helyszínre, új ágyat, széket hozott, íróasztalt, TV-t, játékot, és még néhány dolgot.
  A srác ennél már nem is lehetett boldogabb. „Most már nem fog fájni a hátam, mikor alszom” mondta a bűnüldöző barátjának.
  Az, hogy ajándékokat hozott, már jóval túlment a rendőri kötelességén. Így egy csapásra hőssé vált a fiú szemében A tiszt sok dicséretet kap emberbaráti szeretete miatt, de azt mondja, hogy sosem azért csinálja, hogy nyilvánosságot kapjon. Őt valóban a gondoskodás hajtja, hogy a közösség tagjai érzelmi biztonságban legyenek.
 „Azért tettem, mert így éreztem helyesnek.”
Osszátok meg,hogy lássák,milyen jó dolgok is történnek az életben!
Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!