Header Ads

Borzalom,ami ebben a szupermarketben történt!

Elrettentően szörnyű videót tett közzé a rendőrség… borzalom, ami ebben a szupermarketben történt! 

Az US-Bundesstaat Massachusetts rendőrség a közelmúltban közzétett egy sokkoló videót az interneten. A felvételt egy fiatal házaspár készítette egy szupermarketben.


A videó felvételen egy nő látható, aki eszméletlenül fekszik a földön, mellette a két éves kislánya, aki láthatóan sokkos állapotban van és kétségbeesetten megpróbálja “újraéleszteni” az édesanyját. A kislány nagyon meg van rémülve. Végül a mentősök a helyszínre érkeznek és az anyukát kórházba szállítják.

A rendőrség szerint a nő táskájában heroint találtak, és kábítószer-túladagolás miatt esett össze. A felügyelő szavait idézzük: “Ez szívszorító.

Ez a videó bemutatja, hogy mit okoz a kábítószer-függőség. Ez fog történni, ha valaki drogot használ!” Nem elég, hogy a fiatal anyuka majdnem belehalt a túladagolásba, de ezt kislányának is látnia kellett, aki halálra volt rémülve. Az interneten azonban nem csak az anya viselkedését marasztalják el, hanem azokat az embereket is, akik látták az egészet, de nem tettek semmit.Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!