Header Ads

A lányok tökéletes pasiról álmodoznak,ám a nagyi kimondja a TUTIT!

Tök vicces, ami mostanában a Facebookon megy! Nők és férfiak azon agyalnak, hogy vajon miért nem tudják megtalálni a Nagy Őt.. Cintia az alábbi sztorival lepett meg minket:

 „Tök vicces, ami mostanában a Facebookon megy! Nők és férfiak irkálják, hogy szerintük miért nem tudják megtalálni a Nagy Őt, pedig ők annyira de annyira TÖKÉLETESEK, és annyira SZERETNÉNEK VALAKIT… csak SAJNOS NEM megy!!

 Úgy 18 lehettem, amikor átjött két barátnőm, és pizsipartit rendeztünk. Zenét hallgattunk, és közben arról folyt a dumcsi, hogy milyen a tökéletes férfi, milyen Nagy Ő-re vágyunk. És elkezdtük sorolni, EGYMÁS SZAVÁBA VÁGVA!!! A Nagy Ő az ilyen:
 Én: -NEM csap be

 Fanni: -NEM csal meg

 Zita: -NEM kiabál a barátnőjével

 Zita:-NEM fontosabbak neki a barátai, mint a barátnője

 Fanni: -NEM fontosabb neki se a munka, se a suli, mint a barátnője

 Én: -NEM felejti el az évfordulót

 Fanni: -NEM szegi meg az ígéreteit

 Zita:-NEM hagyja, hogy a barátnője magányosnak érezze magát

  Zita:-NEM engedi, hogy a barátnője egyedül menjen az orvoshoz, amikor beteg

 Én: -NEM lesz ok nélkül féltékeny, mikor a barátnőjét más sráccal látja dumálni

 Zita:-NEM beszéli ki a barátnőjét a haverjaival..

 Én: -NEM beszél szexről

 Fanni: -NEM várakoztatja meg a barátnőjét

 Én: -NEM hagyja figyelmen kívül, ha a lány ír neki Facebookon, és rögtön válaszol

 Fanni: -NEM iszik sört, mert az büdös..

 Zita:-NEM cigizik, mert az undi…

 Nagymamám: - ÉS NEM LÉTEZIK!!

 (Úgy belemelegedtünk a fantáziálgatásba, hogy észre sem vettük a drága nagyimat!! Bejött a szobámba, hogy letegye a teát, amit nekünk csinált, és ment is volna ki.. De nem állta meg szó nélkül a sületlenségeinket!!!) Mikor meghallottuk a beszólását, csak meglepetten ránéztünk..
 Aztán elkezdtünk szakadni a nevetéstől!!! Még a könnyünk is kicsordult!!!.. Nagyi három szava ("és nem létezik") egész későbbi életemben elkísért… Megértettem, hogy igaza van: "tökéletes" csak a filmekben létezik!!! Így nem álltam be a fintorgó nők és férfiak közé, akik mindenben és mindenkiben csak a hibát keresik!!!!
 Mivel nem azon keseregtem, hogy nem találom a tökéletest... Megadtam az esélyt egy kedves és őszinte srácnak! És nagyon megszerettük egymást!!!
 Azóta 10 év telt el, és mostanra bensőséges házasságban élek!! Képzeljétek! Az esküvőn a nagyi volt a tanúm...szegénykém a meghatottságtól végigbőgte az egészet!!
 Akik meg még mindig csak fintorognak… Lehet, jobban tennék, ha az ostoba agymenés helyett megkérdeznék az idősebbeket! :-)”

 Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani!