Header Ads

Ez a kislány több nyelven beszél,mint ahány éves!

Nem akármilyen fiatal zseni tűnt fel nemrég egy orosz tehetségkutatóban!

 A négy éves Bella bebizonyította, hogy hat (!!) nyelven is képes folyékonyan beszélni, másokat megérteni, és még olvasni is fiatal kora ellenére!


A kislány egészen pontosan: angolul, németül, spanyolul, franciául, kínaiul és arabul beszélget felnőtt kérdezőivel a videóban, ahol az a feladata, hogy megkeresse ajándékát! Ehhez elsőként az angolul a képernyőre írt kis találós kérdést kellett megfejtenie.

Bevalljuk, még ha értettük is se tudtuk, hogy a sztegoszauruszról van szó, tehát egy pluszpont már ezért is jár! Ezek után a német hölgy arra kéri bemutatkozás után, hogy keressen neki valamit a színpadon, ami zöld, majd spanyolul énekelnie kell. Franciául szintén szövegolvasás következik, kínaiul testrészeire rámutatni végül az arab hölgy arról kérdezi melyik bolygón él, és mi Naprendszerünk közepe.
 Elképesztő az a sebesség, ahogy váltogat a különböző nyelvek között, mikor ennyi idősen még az anyanyelvével se kellene teljesen tisztában lennie!


 Persze ezek után rögtön megjelentek a szkeptikusok is, akik azzal vádolták meg a lányt, hogy az egészet csak bebiflázta a műsorra, de a Redditen sok anyanyelvi beszélő megvédte, szerintük ugyanis kiejtése szinte minden esetben tökéletes volt, és ezt így nem lehetett volna nulla nyelvtudással bemagolni. Mindenesetre minket ámulatba ejtett a tudása!

 Oszd meg, ha szerinted is csodálatra méltó a tudása, és gratulálsz szüleinek, akik időben felfedezték és segítették kibontakoztatni mindezt!


Napi 2 kg zsírtól
szabadultam meg!
Elég volt minden reggel...
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A HASI ZSÍR
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!