Header Ads

Elvesztette szeretett férjét, aki ezt az üzenetet hagyta neki az asztal aljára rejtve:Alighogy hozzáfogott volna munkához, egy különleges üzenetet fedezett fel a munkapad alján. 
Mason írta a feleségének. Így szólt:A család az Imguron osztotta meg a képeket, és mesélte el az alábbi lélekemelő történetet: A családfő, Mason, 2016 februárjában meghalt. Elrepedt egy artéria a testében. Az ács végzettségű férfi nagyon szerette feleségét, Beccát, és még évekkel korábban készített számára egy munkaasztalt. A nő szeretett volna fémből tárgyakat készíteni, ezért gondolta Mason, jól jönne egy profi munkaasztal. Miután Mason meghalt, a munkapad igencsak elhasználódott, ezért Mason mostohafia úgy döntött, megpróbálja ő megjavítani. Ám alighogy hozzáfogott volna munkához, egy különleges üzenetet fedezett fel a munkapad alján. Mason írta a feleségének. Így szólt:

“Szeretlek Becca. Remélem, ma is remek napod van! Meghallgatták az imámat, mert találkoztam veled. Tudom, hogy ezek életem legszebb napjai és örülök, hogy te részese vagy. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt valaha el fogod olvasni, de ha igen, akkor tudd meg, hogy téged szeretlek a legjobban a világon. Csak egy dolgot szeretnék, az pedig az, hogy én is olyan kedves lehessek hozzád, amilyen kedves te vagy velem! Ha ez sikerül, én leszek a legboldogabb ember. Szeretlek, gyönyörű feleségem. Mason.”

 Mikor a fiú megtalálta ezt a titkos üzenetet, rögtön megmutatta édesanyjának. Ő azonnal sírva fakadt és az egész család nagyon elérzékenyült.

Úgy döntöttek, ezt a két lécet bekereteztetik, felteszik a falra, és mindörökre otthonuk dísze lesz!


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!