Header Ads

Brutális repülőszerencsétlenség Gödöllőn! 4 ember a helyszínen szörnyethalt!
Ahogyan korábban beszámoltunk róla, lezuhant két kisrepülőgép Gödöllő és Isaszeg között vasárnap reggel, négyen meghaltak. Egy szemtanú szerint a gépek összeütköztek.
Beluzsárné Beluzsa Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az M1 aktuális csatornán azt mondta: a helyszín nagy kiterjedése nehezíti az eljárást. Hozzátette: a baleset pontos külményeiről csak a vizsgálat befejezése után tudnak beszélniNyilatkozata szerint hosszú vizsgálat várható, az ilyen típusú repülőgépeket ugyanis nem szerelik fel fekete dobozzal, a pilótákat és az utasokat pedig értelemszerűen nem tudják már kikérdezni.

 Pető György arról is beszélt, hogy a baleset helyszínén ejtőernyős célba ugró bajnokságot tartanak, és ilyenkor van egy elkülönített légtér, amelyben csak az ejtőernyősök és az őket szállító gépek tartózkodhatnak.
 A négy ejtőernyőst ledobó Piper-28 típusú kisgép feltehetőleg jogszerűen repült a zárt légtérben. A pilótát tájékoztatta az irányítás arról, hogy van egy másik gép a közelében, erre azonban már nem válaszolt, vélhetően azért, mert ekkor történt a baleset – mondta Pető György.

 .Imádtuk egymást a feleségemmel, a kisfiúnkért pedig rajongtunk.
 Nem volt nála csodálatosabb gyerek – folytatta az apa, aki elárulta: Attila másodikba járt, tüneményes gyerek volt, aki imádta a focit. Ronaldo és Messi volt a fiúcska kedvence, ezért szülei komoly ígéretet tettek neki.A magába roskadt férfi így búcsúztatja feleségét és kisfiát, akik a gödöllői repülőgép-balesetben vesztették életüket. – Ki segíthetne rajtam?
 Elvesztettem azokat, akik mindennél többet jelentettek számomra – mondta József.József és felesége imádták egymást, a szülők pedig rajongtak közös gyermekükért, Attiláért. A férfi nem tudja, hogyan tovább – Azt terveztük, hogy elvisszük Spanyolországba.

Azért kapta a sétarepülést, hogy egy kicsit szokja a légi utazást, ne legyen neki újdonság egy nagygép. Kicsit félt is a repüléstől, ezért gondoltuk, hogy a sétarepülés enyhíthet ezen – mondta az apa, aki azért nem volt a családjával a tragikus napon, mert egy másik szülinapi ajándékot szervezett:

Attila a Fradi focistáival találkozhatott volna, sőt Geráék be is vették volna a játékba. – Iszonyú, hogy ezt már ne tudtam elmondani neki – fakadt ki József. – Amit ott átéltem, arról soha nem akarok, de nem is tudok beszélni. A pilótára, aki a gépet vezette, nem haragszom, pert sem fontolgatok, hiszen az már nem segít.
Sokan féltenek, hogy öngyilkos leszek, ez azonban meg sem fordult a fejemben – temette végül tenyerébe arcát József.A Cessna a felismerhetetlenségig roncsolódott, a gépnek szinte az egész eleje hiányzott. Valószínűleg orral csapódhatott a földbe.
 A Facebookon több együttérző poszt is megjelent. Egyiküket Attila tanár nénije tehette közzé:

 „Drága Atikám! Fel sem tudom fogni, mi történt veletek. Az egyik legokosabb és legjobb kisfiú az osztályból, aki mindig igyekezett, aki akkA roncsokat a tököli reptérre, egy lezárt hangárba szállítják/Fotó: police.hu Volt engedélye a pilótáknak Felreppent a hír, hogy a családot sétarepülésre vivő pilótának nem volt engedélye. A Nemzeti Közleke­dési Hatóság Légügyi Hivatala szerint azonban mind a gödöllői repülő­gép-balesetben érintett pilóták, mind a repülőgépek érvényes engedélyekkel rendelkeztek. Szemtanúk szerint a sétarepülésre induló gép éppen emelkedett, miközben a másik gép – amelyből nem sokkal korábban ejtőernyősök ugrottak ki – éppen ereszkedett a reptér felé.or is szorgalmit csinált, ha nem volt házi feladat. Értelmetlen és felfoghatatlan az, ami veletek történt. Drága kis bogár, nyugodj békében.”


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!