Header Ads

Az idős néninek nem volt elég pénze, hogy kifizesse a reggelijét, majd egy srác lehajolt a földre és ez történt!Egy önzetlen cselekedet számos módon jobbá teheti egy ember napját, de úgy nagyon nehéz becsomagolni, hogy a másik ne érezze magát kiszolgáltatottnak és esendőnek mindeközben. Amikor mindkettő sikerül, akkor történik az, amit úgy nevezünk: csoda..

Az egyik Facebookos csoport a DumaPest oldalára került ki pár napja ez a kedves történet, ami mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni:

 "Talán egy éve voltam tanúja az alábbi esetnek. Vásárlás után sorba álltam a pénztárnál. Ketten voltak előttem, egy idősebb néni és egy fiatal fiú. A néni fizetett. Már az összes aprót is átszámolta, de még mindig pár forint híja volt az összegnek. Látszott, hogy kínosan érzi magát, nézte, hogy mit adjon vissza. Én már kerestem a pénztárcámat, amikor a srác benyúlt a zsebébe, leguggolt, és felállás közben azt mondta a néninek:

"Ezt el tetszett ejteni", és átadott egy százas érmét.

 Soha nem voltam még tanúja ilyen önzetlen és elegáns segítségnek. Úgy segíteni, hogy közben tekintettel lenni a másik érzékenységére, nagyon emberi. A néni meglepődött, zavartan megköszönte, és átvette a pénzt. Talán egy könnycseppet is láttam a szemében, de lehet, hogy a sajátomat láttam." Egy kedves gesztus, egy másodperccel több megfontoltság, vagy csak a hirtelen jött ötlet... Mégis a másik félnek, lehet, hogy azóta is a világ!
 Oszd meg, ha te is voltál már szemtanúja, vagy átélője hasonlónak, vagy egyszerűen csak megérintette a szíved!


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!