Header Ads

Így reagált az idős bácsi miután meghalt a felesége.

Így reagált a 92 éves bácsi,miután meghalt a felesége.Nem bírod ki könnyek nélkül!A szeretteink elvesztése a legnagyobb fájdalom a világon! Nem bírod ki könnyek nélkül, ha megtudod, hogy mit tett ez a 92 éves bácsi, miután meghalt a felesége!

Egy 92 éves bácsi, aki még ebben a korban is nagyon odafigyelt az öltözékére, kénytelen volt idősek otthonába menni, mivel 70 éves felesége váratlanul elhunyt.

Kicsit korábban érkezett az intézménybe, ezért várnia kellett pár órát, míg előkészítettük a szobáját. Mikor közöltem vele, hogy indulhatunk, ő rám mosolygott, majd együtt lassan lépegettünk a kis apartman felé.

– Alig várom, hogy láthassam a szobám – mondta a bácsi olyan lelkesen, mint mikor egy 8 éves kisfiút meglepnek a szülei egy kiskutyával.

– Mindjárt ott vagyunk – mondtam.

Mikor benyitottunk, körbe nézett, majd széles mosolyra húzódott a szája.– Nagyon tetszik! De tudja, nem azért, mert itt vannak a bútoraim, vagy az ágyterítőm, hanem azért mert minden reggel eldöntöm, hogy csak a pozitív dolgokat tartom szemelőtt, erre figyelek, ezért élek. A feleségem a szívemben van, a rengeteg szép emlékkel együtt. Minden reggel ezt az utat választom. Minek, kinek panaszkodjak, hogy itt fáj, ott fáj, hogy így az öregség, úgy az öregség. A szép, kedves pillanatokra figyelek, mert azok okoznak örömet. A tanácsom a következő: szabadítsd fel a szíved minden haragtól, felejtsd el a problémákat, élj egyszerűen a pillanatnak, és ne legyen nagy elvárásaid – osztotta meg velem.
Szerintem igaza van.


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!