Header Ads

Bevagdosott citromot rak az éjjeli szekrényre, de eszedbe sem jutna, hogy miért!

 Illóolaj helyett,bevagdosott citromot tégy az éjjeli szekrényre!!!Arról még nem tudsz miért!!!

A citrom az egyik legegészségesebb gyümölcs.
 Mindenki tudja, hogy antioxidáns és egészséges, de van olyan hatása is, amin meg fogsz lepődni.

A citrom illata miatt valami tisztára és makulátlanra emlékezteti az embert. A citrom fertőtlenítő hatású, depresszió és szorongás ellen is használ.

Ha otthonunkat citromillattal árasztjuk el, tehát harcolhatunk a depresszió és az idegesség ellen, pozitív energiákat teremthetünk.

 A citrom illatát mindenki szereti. Éppen ezért sok étterem elé citromfákat ültetnek, hogy a vendégek a gyümölcs friss illatának segítségével ellazuljanak. A szakértők szerint a citrommal alaposan meg lehet tisztítani a fejbőrt. Emiatt többféle bőrprobléma kezelésére is alkalmazhatjuk. A sötét foltoktól a hegeken át az aknéig sok problémát enyhíthetünk vele.

 Vágjunk félbe egy citromot és dörzsöljük be vele a könyököt, a térdet, a sarkakat. A bőr a hatására puhább és simább lesz. Ugyanilyen módon használhatjuk a körmök fehérítésére, de felfrissíthetjük vele a leheletet is.

A citrom egészségre gyakorolt hatásai:


 A citromot különböző betegségek kezelésére használhatjuk fel, mint az ízületi gyulladás, az emésztési zavar vagy a reuma. Mindez a citrom természetes vértisztító hatásának köszönhető. Lenyűgöző, igaz? Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a citrom sok A-, C- és E-vitamint, rezet, krómot, káliumot, vasat és magnéziumot tartalmaz, erős antioxidáns hatást fejt ki a szervezetre és csökkenti az öregedés jeleit.

 A citrom nagyon gyorsan el tud bánni a vegyi anyagokkal, ezért bármikor használjuk légfrissítéshez, hogy elpusztíthassa a baktériumokat is.

Egyszerűen vágjunk néhány szeletet és hagyjuk őket egész éjszakára a szobában. Így olcsón szabadulhatunk meg a mérgező anyagoktól. Ez a varázslatos gyümölcs képes javítani a tüdő működését és könnyíteni a légzést.

 Aki asztmás, megfázott vagy allergiás, minél többször lélegezzük be a citrom illatát. Ha ezt éjjel csináljuk, következő reggel a torkunk kitisztul, a légutak átjárhatók és egészségesek lesznek. Citromot általában gyakorta fogyasztunk, ilyenkor mindig jusson eszünkbe, hogy életünket egészségesebbé és könnyebbé képes tenni!

Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!