Header Ads

Lova mentette meg a rákos nő életét!!


Lova mentette meg a rákos nő életét!!!Hirtelen rátámadt,és erősen mellkason vágta!!!A kétgyerekes anya életét lova mentette meg azzal, hogy elkezdett furcsán viselkedni. Az állat addig csinálta ezt, amíg a nő rá nem jött, hogy ott bizony egy csomó van - írja a The Sun magazin. Ezt követően elment orvoshoz, ahol kiderült, a rák egy igen agresszív fajtája támadta meg és úgy véli, az hogy életben maradt a korai diagnózisnak köszönhető, vagyis kedvencének. “Maguire pár hétig nagyon furcsa volt, például nem engedte, hogy a bal oldalamon vezessem ki - ahol korábban mindig tettem - és bökdösött” - emlékezett vissza a nő.
 

 "Aztán az egyik nap, amikor nem volt rosszkedvű és ingerült sem, hirtelen rám támadt és akkor erősebben mellkason vágott. Este végiggondoltam a dolgot, és elkezdtem tapogatni magam, és miután megtaláltam a csomó, arra gondoltam, biztos csak egy kis ciszta.”

Férjével épp a 25. házassági évfordulójukat akarták megünnepelni, mikor az asszony úgy döntött, mielőtt Új-Zélandra utaznak, megmutatja egy szakembernek a csomót. “Mikor az orvos mondta, hogy mi a helyzet, sokkot kaptam és természetesen Maguire-re gondoltam.” A nő a kezelések miatt nem tudott elutazni és lóra sem ülhetett, de minden nap rengeteg időt töltött az állattal, akinek végülis az életét köszönhette.

 Aztán a patás egyik nap annyira lebetegedett annyira, hogy aznap el is kellett altatni. Maguire 11 évig élt a családdal és mindenki imádta. A nő tavaly fejezte be a kezeléseket, két évig küzdöttek az életéért.Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!