Header Ads

"Láttam,hogy a kisfiú sír,ezért odaléptem hozzá,és megkérdeztem mi a baj...A válasza megdöbbentett."

Biztosan találkoztak már magányosan zokogó kisgyerekkel, akin majd meg szakad a szívük. Önök mit tettek ekkor??

"Láttam,hogy a kisfiú sír,ezért odaléptem hozzá,és megkérdeztem mi a baj...A válasza megdöbbentett."

A lány a villamost várta éppen, amikor megpillantotta a kisfiút, aki a megállóban sírt, és törölgette a szemét... Látszott rajta, hogy iskolából jön, de nem volt vele se az anyja se az apja... Gondolta talán ezért sír, de az elsős válasza ennél sajnos rosszabb volt.

A Pesten Hallottam Facebook csoportjába tette ki nemrég Viktória a következő történet, ami minket is megérintett, ezért most leközöljük:

"Üdv társadalom! Ma egy számomra szörnyű dologgal szembesültem a 4-6-os villamos megállójában. Egy kisfiú sírva várta a villamost. Nem volt idős, 7-8 évesnek tippelném. Odaléptem hozzá és megkérdeztem tőle mi a baj?

Miért sírsz és hol vannak a szüleid?Elmondta,hogy éppen iskolából megy haza felé, a szülei dolgoznak így nem tudtak érte menni..elmesélte,hogy az osztálytársai  bántották amiért neki még nincs telefonja és ugyan nincs teljesen tisztában a divat fogalmával de azt mondták neki nem öltözik divatosan és csicska ruhákban jár..kérdem én miért kell egy gyereknek megfelelni az elvárásoknak? Mi felnőttek miért mutatjuk ezt a példát? Ha nincsenek drága ruháid ha nem a legújjab telefont nyomkodod és nincs tele az internet a "tökéletes" selfieiddel már nem is vagy ember? Miért elvárás a hosszú haj és a smink a nő arcán ami persze tökéletes homokóra alakba torkollik? És egy férfinek miért kell feltétlen kocka has és sármos mosoly? Egyszerűen nem értem miért ragadunk le a külsőségeken..miért csak azt osztjuk meg ahol tökéletes a mosolyunk és nincs egy pattanás sem az arcunkon? (Persze az senkit nem érdekel,hogy a fele photoshop) Miért az a fontos,hogy másnak megfeleljünk miért nem magunknak szeretnénk elsősorban?"

Tökéletesen egyet tudunk érteni, bár hozzá kell tenni: a gyerekek főleg ilyen kis korban még elég kegyetlenek tudnak lenni, mindig kimondják, amit gondolnak, és sajnos szinte rögtön kitaszítják azt, aki kilóg. Érzékeny időszak ez, melyben a szülőknek hatalmas a felelőssége. Vagy hagyják tovább fajulni, vagy elejét veszik. Ez bizony leginkább rajtuk és persze a tanárokon múlik, mennyire tudnak hatással lenni nebulóikra!


Egyetértesz? Akkor oszd meg!


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!