Header Ads

Kiráy Viktor fogdában!

 Király Viktor,bár népszerű énekes,azért neki sem minden egyszerű.Sok előítéletet kell leküzdenie,mert úgy vette észre,hogy nagyképű,öntelt embernek vélik sokan,anélkül,hogy ismernék.Most viszont újra megtudhatunk róla valamit,ami bizony,igaz!!!

– Még Amerikában éltünk, és egy időben lelkesen gördeszkáztam, volt egy kis csapatunk – mondja az énekes.
 – Korlátokon, lépcsőkön, utcákon cikáztunk, és lett egy törzshelyünk egy bank előtt, ahol na­gyon jó korlát volt. Ott voltunk azon az estén is, amikor felbukkant egy másik banda. Olyanok, akik nem szerették a deszkásokat.
 Nyolcan voltunk, tudtuk, hogy csata lesz, így felemeltük a deszkáinkat, és elkezdtünk verekedni velük. Nem tudom, ki hívta a rendőröket, akik minket gyűjtöttek be, amikor odaértek.
 Mindnyájunkat bevittek a rendőrségre, a megőrzőbe. Nyilván mindenünket elvették.

 Másnap, amikor kiengedtek és hazamentem, el sem mertem mondani a szüleimnek. Azt mondtam, egy barátomnál aludtam – emlékezett Viktor. A Király család hosszú éveken át nem is tudta meg Viktor féltve őrzött titkát, egészen a közelmúltig.
 – Nincs egy éve, hogy ez a történet valahol kicsúszott a számon. Akkor jutott apám fülébe, aki percekkel később már hívott is: te voltál börtönben?
 Hát, ja – mondtam neki – nevetett Viktor.
 Az énekes másfél éve szingli, de – mint mondja – egyelőre jól is érzi magát a bőrében. Ő ugyanis tizenhat éves kora óta kapcsolatban élt, míg ikertestvére alaposan kiélvezte fiatal éveit. – Kis túlzással most élem a második gimnazista éveimet.
 Az ext­rém dolgok nem von­zanak, ilyen szempontból rendkívül unalmas vagyok. De igen, előfordul, hogy nem egyedül hajtom álomra a fejem – tette hozzá a TV2 sztárja.