Header Ads

Kevés esélye volt az ikreknek az életben maradásra, de olyan dolog történt, amire senki sem számított!Az ikrek igazán különleges, csodálatos "teremtményei" a genetikának.
 A hármasikrek pedig még annál is különlegesebbek. De Mackenzie, Macy és Madeline Garrison esete bármelyiknél szokatlanabb.Ennek a három kislánynak a története csak a második eddig ismert olyan eset, amelyben két gyerek sziámi ikerként jött a világra. Minden valószínűség ellenére, Macy és Mackenzie túlélte a születés utáni első napot. Sajnos a biológiai édesanya nem tudja vállalni a gyerekeket, ezért egy másik házaspárnak kell gondoskodni róluk.
 Darla és Jeff Garrisonnak már három fia van, de várták a lehetőséget, hogy tovább bővítsék a családot.A mostohaszülők úgy döntöttek, hogy műtéti beavatkozással elkülönítik Macy-t Mackenzie-től annak érdekében, hogy mindkettőnek külön élete legyen.

A bőr gyerekkorban sokkal könnyebben megnyúlik és gyorsabban gyógyul, ezért egy kissé könnyebb egy ilyen műtétet elvégezni, mint felnőtt korban. Azonban ez a fajta beavatkozás óriási kockázatokkal jár. Az orvosok a lehető legnagyobb gondoskodással és körültekintéssel láttak hozzá a kilenc hónapos kislányok szétválasztásához.A műtét végül sikeres lett. Bár Mackenzie-nek és Macy-nak most már csak egy lába van, amit protézisekkel helyettesítenek, de ez aligha jelent problémát számukra.

Örülnek az élet ajándékának és élvezik az életet. Gyógytornászok segítenek nekik abban, hogy segédeszközök segítsége nélkül is mozogni tudjanak. De ami a legfontosabb, hogy mindketten élnek.Két évvel a műtét után Darla és Jeff hivatalosan is örökbe fogadta mindhárom kislányt. Most egy farmon élnek a három fiúval és a három kislánnyal. A kislányoknak még saját lovuk is van. Ez egy igazán egészséges és boldog család.
Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!