Header Ads

Két éve zaklatja a színészt egy női rajongója!

 E-mail üzenetekkel,postázott levéllel,személyesen is zaklatta a nő a színészt!


A nő 2014 elején figyelt fel a színészre, majd elhatározta, hogy mindent megtesz, hogy megismerhesse őt, így rendszeresen elment azokra a fellépésekre, előadásokra, amiken a színész is tiszteletét tette.
 Ez mellett még az interneten is követte a fővárosi színész pályafutását, és elmondása szerint csakhamar beleszeretett.
 

 Elhatározta, hogy meg szeretné ismerni közelebbről és mindent megtett ezután az ügy érdekében.
 A Pest Megyei Főügyészség elmondása szerint 2014 áprilisától júliusig 40-50 levelet küldött a színész közösségi oldalára naponta, amelyek üzenetről üzenetre egyre személyesebbé váltak, ez miatt le is tiltották a hölgyet egy idő után. 2016 januárjáig gyakorta küldött a színésznek levelet, képeslapot a színházba, a e-mail fiókjára pedig több mint 200 levelet postázott a világhálón keresztül.
 A színházban személyesen több alkalommal megjelent, csak hogy találkozhasson a férfival. Amikor ezt sem találta elégnek, a színész kollégáinak is küldött leveleket, amiben azt ecsetelte, hogy meg kell ismerkednie feltétlenül a férfival.
 Ezután durvult el igazán a helyzet, mikor a nő felkereste a férfit lakásában és zaklatta, be próbált jutni hozzá. Majd, amikor a hölgy megtudta ki a férfi programszervezője, őt is felkereste, hogy nyomást gyakoroljon rá, és számos üzenetet küldve azt ecsetelte, hogy meg kell ismerkednie a színésszel. 
Zaklatással vádolja az ügyészség a nőt.