Header Ads

"Jaj azokat utálom! Azok parasztok!" - mondta felháborodva a kasszás hölgy a mentősnek!

 

Tudnotok kell,hogy a történet írásakor háborog a lelkem,sőt felfordult a gyomrom,milyen emberek között élünk!!!Munka utáni, délutáni vásárláson voltunk Peti fiammal a házunkhoz közel eső élelmiszer áruházban (szándékosan nem írom az üzletlánc nevét), mikor a pénztárnál valahogy szóba került Peti munkája a kasszás hölggyel.

Róla azért el kell mondanom, hogy nem szeretem. Nem szeretek nála fizetni, mert szinte személyes sértésnek veszi, hogy vagyunk mi, vevők. Nyugdíj után dolgozik a boltban, de van egy stílusa.
 Sosem voltam vele udvariatlan, lenyeltem a békákat, amiket kaptam tőle az elmúlt hónapokban. Olyan ember, aki kioszt mindenkit. A legrosszabb fajta.

És akkor Peti munkája: A gyerek épp egy éjszakai 12 órás szolgálat előtt jött vásárolni az anyukájával, azaz velem. Állunk a pénztárnál, a hölgyemény kasszáz, Peti pakol, én igyekszem mosolyogni rá. Mikor ez hangzott el:

Kasszás hölgy: "És mit dolgozik a fiatalember, hogy ennyire siet?"
Én: (Büszkén) "Mentős'"
Kasszás: "Jaj, azokat utálom! Azok parasztok!"
Erre Peti is beleszólt, megkérdezve udvariasan, hogy miért is?
Kasszás: " Mert most olvastam, hogy nem értek ki egy kisgyerekhez valahol vidéken és a gyerek meghalt"
Én köpni-nyelni nem tudtam hirtelen, de Peti azonnal átlátva a dolgokat így felelt:
 "Persze, mert mikor megkapjuk a központtól a riasztást még iszunk egy kávét, útközben beugrunk kék lámpával, szirénával a legközelebbi Mekibe, megvacsorázunk, csak aztán megyünk a címre"Szánalmas volt az egész helyzet. Egy nagyon ostoba ember így látja. Sajnos sokan látják így.
 Pedig a mentős megy. Ezerrel, mint Peti, hogy segíthessen. Ahogy a riasztást megkapják, már indulnak is. Mindegy, hogy kihez. Legyen az teljesen normális család, vagy az úton fekvő, a saját vizeletében és székletében fetrengő részeg. Ők mennek. 90.000 Ft-ért. Napi 12 órát. Én meg, mint jó anyuka mosom a ruháját, az egyenruháját. Itthon. Amit teleköpött, hányt, vérzett valaki. De büszke vagyok rá.

 Tán nem köpködni, meg utálkozni kéne, hanem megfizetni a mentősöket, rendes autókat adni alájuk és akkor tán odaérnének bárhova. Ők a lelküket teszik ki érted. Becsüld meg őket, egyszer szükséged lehet rájuk!" Szerinted is fontos az üzenet? Akkor oszd meg, hogy minél több ember láthassa!


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!