Header Ads

A baba haldoklott,ám ikertestvére átölelte.Ami ezután következett,minden képzeletet felülmúl.

Az alábbiakban egy szívszorító történetet olvashattok egy testvérpárról, amikor is az egyik baba haldokolni kezdett, de testvére átölelte őt:
Az ott lévő nővérek pánikba estek, hiába próbálkoztak mindennel, a baba állapota nem javult, senki sem tudta, mi lehet a baja. Ekkor az egyik nővérnek merész ötlete támadt:1995 október 17-én egy koraszülött ikerpár, Brielle és Kyrie Jackson látta meg a napvilágot. A szülőket nem sok reménnyel biztatták az orvosok: az apróságok 12 héttel korábban jöttek erre a világra, testük törékeny és fejletlen volt, alig nyomtak 1 kg-ot a mérlegen.

A két babát külön inkubátorba tették és remélték a legjobbakat.Alig három hetesek voltak a kicsik, amikor egyszer csak Brielle állapota drasztikusan romlani kezdett. Vérének oxigénszintje rohamosan csökkent, a szíve össze-vissza kalimpált. Sőt, már kezdett kékülni, ami a legrosszabb jelek egyike.

Az ott lévő nővérek pánikba estek, hiába próbálkoztak mindennel, a baba állapota nem javult, senki sem tudta, mi lehet a baja.

Ekkor Gayle Kasparian nővérnek merész ötlete támadt: fogta magát, és betette a szüntelenül síró Brielle mellé ikerhúgát. Ilyet azelőtt Amerika egyetlen kórházában sem csináltak még, a szabályzattal is ellenkezett.

Ám kisvártatva hihetetlen dolog történt: az életerős Kyrie átölelte a testvérét! A még mindig bíbor színű és rángatózó Brielle megnyugodott, abbahagyta a sírást.


A kislány állapota szinte azonnal javulásnak indult, ahogy a testvére közelébe került. Az orvosok felismerték az érintés erejét és azóta ez bevett gyakorlat lett.

Egy újságíró volt épp jelen a kórházban e történelmi pillanat idején és ő örökítette meg az ikreket, majd a fotója bejárta az egész világot.

Időközben Kyrie és Brielle Jackson felnőtt nők, idén 21 évesek, hamarosan egyetemi diplomát szereznek.Noha már nem töltenek annyi időt egymás társaságában, a szoros kapcsolat kettejük között a mai napig fennáll. Sokszor ugyanarra gondolnak, és lelkileg elválaszthatatlanok.

Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ezzel a módszerrel
fogyott le 60kg-ot
Cseke Katinka! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!