Header Ads

Hofi örök értékű mondásai!

 

 Tudod ezek miért lopnak?:Hagyománytiszteletből!Hofi a kabaréműfaj külön úton járó kiemelkedő népszerűségű mestere,aki önálló produkcióval egyéni stílust teremtett.

Hofi mindig kimondta,amit gondolt.Egyszerűen utánozhatatlan egyedi stílusa,szúrós igazmondó humora.Épp ezért szeretjük őt mindannyian!
Felsorolunk néhányat örök értékű mondásaiból.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll...

 A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. - Józsi bácsi, a disznó mennyit fog fialni?!
 - Mennyi a terv, elvtárs?
 − 14!
 - Ezt megmondták a disznónak is?
 Azé’ jobb, ha maga beszél vele, mégiscsak egy szinten vannak...


 Az életszínvonal olyan mint a léghajó. Ha azt akarod, hogy emelkedjen, ki kell belőle dobálni mindent, és amikor a legmagasabban vagy, akkor jössz rá hogy nem maradt semmid. Többit számold ki!

 Anyós: Géza, hallod, ez a nyüves Kossuth rádió mit mondott, hogy a harangok Rómába mentek. Géza, mi van itt? Rendszerváltozás, Géza? Nem lesz ebből baj, ha visszajönnek a kommunisták?
 – Mama! Ha ébren van, ne álmodjon, az Istenit neki! Ez itt a hírek, nem pedig a kívánságműsor!

 Gyereked lábán mikor lesz új cipő: Majd ha a tanácselnök fia rálép. Nyugodj meg, annak lesz! Az már tud lopni - csalni - hazudni De ilyen, ami most van!

 Te, mi ez a pánik? Minden TV híradó, minden újság, kinyitom, meghallgatom: Na, ma ki lopott? Hát ilyet! Nem kell ennyire sietni gyerekek! Hát azért marad abban, marad még!

 Tudod ezek miért lopnak?: Hagyománytiszteletből.

 Mi az: 30 kiló és legel? Januártól Te!

 Tudom ám, az MSZP–nek miért szegfű a jelképe! Mert a szeghez kalapács kell, a fűhöz meg sarló!

A fociban a lényeg, hogy amikor megkapod a labdát, baromi gyorsan olyannak kell passzolni, akinek a meze ugyanolyan színű, mint a tied! Ja, és futni kell. A vízilabdában ezt már megoldották, aki nem úszik, megfullad.

 Te képzeld, a feleségem krumplipürét akart csinálni a rántott húshoz, de amikor kiment a kamrába krumpliért, összeesett, és meghalt.
 – S'te, mit csináltál? – Há' rizst.

 Ez az új magyar üdítőital lett ez a – nem a Pepsi, dehogy –, a Deit. De itt meg köll innom, ha akarom, ha nem!

 Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő. Mindennek van határa, kivéve az emberi hülyeségnek és a Szovjetuniónak.

 A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!