Header Ads

Ha állandóan elégedett veled a gyerek,akkor rossz szülő vagy!!!

Ennél őszintébb vallomást még sosem olvastunk, de ez az édesanya, mikor mind a három gyermeke különböző okok miatt volt dühös rá nem bírta tovább és elmondta, amit gondol! Szerinte ha valakinek a legjobb barátja mondjuk tinédzser gyermeke, annál nincs minden rendben fejben!  A hitvallásnak is nevezhető szöveg így szól:
 "Jelenleg mind a három gyermekem különböző okokból ki nem állhat. Mérgesek rám és épp a szobájukban duzzognak! De tudod mit? Nem érdekel. Egyszerűen NEM érdekel! És tudod miért? Mert nem a haverjuk vagyok, hanem az egyik szülőjük!
 Azért dühösek rám, mert szülőként viselkedtem velük, és valamiben ellent mertem mondani. Félreértés ne essék. A legfőbb feladatom édesanyaként, hogy szeressem őket. Szeretni őket azonban nem azt jelenti, hogy mindig boldoggá tegyem őket, és mindig mindent megkapjanak, amit csak szeretnének... hanem azt, hogy felnőtt korukra egészséges, rendes, erős erkölcsi talapzattal és morális értékrendszerrel bíró felnőtt váljon belőlük. Tudod olyan, akivel szívesen töltenél el egy napot, vagy barátkoznál!

Ezt jelenti a szeretet. Amíg felnőttekké nem válnak viszont nem vagyok a barátjuk, mi abszolúte nem állunk ugyan azon a szinten, én vagyok az, aki a döntéseket meghozza! Mert az, hogy jól legyenek lelkileg felnőtt korukra nekem sokkal többet számít, mint hogy jelenleg mit gondolnak néha rólam. Nem veszem magamra, ha néha nem kedvel, mert ez a természetes, és tudod mit?
Ha a gyerekem mindig elégedett lenne velem, rossz szülő lennék. Szóval figyelem kedves leendő, vagy már szülők: tudom, hogy ez a világ egyik legnehezebb melója. Tudom. Azt is, hogy jól akarod csinálni és néha szigorúnak kell lenni.

DE! Ha elszomorítod, vagy felbőszíted se hagyd abba! Nem szabad engedni! Tarts magad ahhoz, amit TE jónak látsz!

Néha hallani olyanokról, akik azt mondják: "Jaaaj, az én kicsikém a legjobb barátom a világon!"

 Ez persze nagyon cuki, de legyünk őszinték.. ha 30, vagy 40 évesen a nyolc-tíz éves gyereked a legjobb barátod... az nagyon furcsa. Furcsa! Ne légy annyira bizonytalan és elkeseredett, hogy bármit megtégy, hogy a gyereked téged szeressen mindig a legjobban!

 Viselkedj szülőként és találj magadnak barátot a saját korosztályodból! De van jó hírem is: ha nem kedvel, az nem fog örökké tartani, egyik gyerek sem haragudhat örökké.
Tudod mi fog viszont?

 Ha széttört lelkivilágú, félresikerült felnőttek lesznek belőlük, akikkel a világnak kell majd megküzdenie. Na az végleges lesz! Szóval fel a fejjel és csak keményen!" Oszd meg, ha egyetértesz ezekkel a kemény, de végtelenül őszinte szavakkal!


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!