Header Ads

Ezreket szívatott az embertelen főnök,ám a végén megalázó büntetést kapott

Régebben, mikor egy multinál dolgoztam, egy kegyetlen, zsarnokoskodó főnök ült a nyakunkon, aki mindenkit megalázott.
 A munkatársak rettegtek tőle, senki se mert szembeszállni vele!Bea régebben egy multinál volt alkalmazott. Igencsak tanulságos a története:
 "Mikor egy multinál dolgoztam, egy kegyetlen, zsarnokoskodó főnök ült a nyakunkon, aki mindenkit megalázott. A munkatársak rettegtek tőle, senki se mert szembeszállni vele! Keményen húztuk az igát, de a főnöknek soha nem volt hozzánk egy jó szava! Gondolhatjátok, milyen volt a hangulat!... Ennek a „kedves” embernek volt egy patkánya... Igen, jól olvasod, egy patkányt tartott, pedig ő maga is igazi patkány volt… Hiába, hasonló a hasonlónak örül… Egyszer aztán a patkány elpusztult. Mármint az állat. Szóval a négylábú. A főnök le volt sújtva. Annyira maga alatt volt, hogy szerintem bekattanhatott nála valami… Elhatározta ugyanis, hogy igazi temetést rendez a patkányának, és az összes munkatársát, beosztottját meghívja rá.

Képzelheted mennyi kedvünk volt elmenni egy ilyenre, ráadásul a világ végére, de mit volt mit tenni, nem lehetett ellentmondani neki, habzó szájjal követelte, hogy mindenki legyen ott a temetésen! (Eszem megáll…)
 Voltunk vagy százan a szertartáson... Egy patkány temetésén!!! Az agyunk elszállt! A főnök repdesett az örömtől, hogy ennyien eljöttek, biztos arról fantáziált, hogy mennyire szeretjük őt, és csakis azért vagyunk ott….
 Aztán alig telt el pár hónap, és a főnök rosszul lett. Mikor máskor, mint golfozás közben… Infarktus. Nem élte túl. Tudtuk, mikor és hol lesz a temetés. A temetés másnapján kérdezgettük egymást a melóhelyen. „Te ott voltál?” „És te?” Hátborzongató dolog derült ki: Senki nem ment el rá a cégtől. Csak egykét rokon volt ott, meg a pap.
 Azt szokták mondani, élj úgy, hogy a temetéseden a papnak minél kevesebbet kelljen hazudnia. Azt sajnos nem tudjuk, a főnök temetésén miket mondott a pap, mert egyikünk sem volt ott, de nem irigyeltem szegény papot… Akkor ott saját bőrömön tapasztaltam, hogy megfélemlítéssel csak félelmet tudsz teremteni. Tiszteletet és szeretetet soha."


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!