Header Ads

Ezeket a dolgokat kerülik az érett nők egy kapcsolatban.
Honnan lehet tudni,hogy valaki érett nő?Itt látni 14 dolgot,amit ezek a hölgyek biztos nem tesznek egy kapcsolatban.

1. Nem áldoznak fel más kapcsolatokat a párkapcsolatukért Húha, mennyi nőt ismerünk, aki elveszíti az összes barátját, megszakítja a kapcsolatot a családtagjaival, pusztán a férfi kedvéért. Az érett nő viszont pontosan tudja, hogy a szerettei is az életének részei, és nem hagyja elsorvadni azokat a kapcsolatokat sem. Ügyesen megtalálja az egyensúlyt, nem tologatja állandóan a baráti vacsorákat, nem halogatja az egyéb családi programokat a végtelenségig.

 2. Nem felejtenek el köszönetet mondani a társuknak Egy hosszú kapcsolat után könnyen elfelejti az ember, hogy nap mint nap megköszönje az apróságokat, a kis figyelmességeket. Hétköznapivá válhat az egész, és könnyű természetesnek venni mindent. Az érett nők viszont tudják, hogy megosztani egy szeretett lénnyel az életet ajándék, így nem felejtenek el köszönömöt és kéremet mondani.

 3. Nem adják fel a pénzügyi függetlenségüket

Tudjuk, hogy ez nem pusztán anyagi kérdés: ha teljesen feladod a pénzügyi függetlenségedet, akkor a teljes önállóságodat is feladod. Az érett nőknek nem kell kérniük, és ettől magabiztossá és boldoggá válnak.

 4. Nem a partnerük hibáira koncentrálnak Sokkal inkább a jó dolgokra koncentrálnak, a társuk pozitív tulajdonságaira. Megbecsülik a párjukat, nem pedig állandóan kritizálják őt. Tudják, hogy senki sem tökéletes, ők maguk sem.

 5. Nem adják fel az álmaikat Sok nő elveszti az álmait valahol útközben. Az érett nők azonban tudják, hogy egy korlátozó, visszahúzó kapcsolatból menekülni kell. A jó kapcsolat éppen attól jó, hogy mindkét félből a legjobbat hozza ki, segít megvalósítani a legmerészebb álmaidat is.

 6. Nem hiszik azt, hogy a boldogság egyetlen útja az övék Tudják és értik, hogy mindenkinek más jelenti a boldogságot. Ha a társuk szeret magában lenni, megadják neki a magányt, ha szereti a társasági életet, hagyják, hadd menjen néha. Nem a saját boldogság elképzelésüket erőltetik rá a másikra.

 7. A „szeretlek" nem pusztán egy üres frázis számukra Pontosan tudják és érzik ennek a szónak a jelentőségét, ezért keményen dolgoznak azon, hogy a valódi tartalma megmaradjon. Nem csépelik el, nem mondják el minden beszélgetés végén, csak a megfelelő pillanatokban.

 8. Nem mondanak le a boldogságukról Gondolnak magukra is, és nem ragadnak bele egy rossz kapcsolatban pusztán mások boldogságáért. Vannak annyira önzőek, hogy tudják, a boldogság nekik is jár.

 9. Nem csüngenek állandóan a társukon Nincs szükségük állandó együttlétre, hagyják, hogy a másik is levegőhöz jusson, nem fojtják meg a folyamatos ellenőrzésükkel, akaszkodásukkal. Van nekik saját hobbijuk, elképzelésük a külön töltött időre is. Biztosak a társukban, megbíznak benne és nem azon agyalnak, hogy miért nincs éppen velük.

 10. Nem teszik az összes döntés felelősségét a partnerük vállára Egy igazi kapcsolatban mindkét fél tiszteletbe tartja a másik véleményét, döntését. Legyen szó akár nagy horderejű dolgokról, mint pl. a gyerekvállalás, akár apróságokról, hogy mit csináljunk hétvégén.

 11. Nem osztják meg a kapcsolatuk minden részletét a világgal Tudják, hogy vannak dolgok, amelyek csak két emberre tartoznak. Nem posztolják tele a közösségi médiát a cukimuki páros képekkel, és nem hívják fel azonnal a barátnőjüket, ha nézeteltérés támad a párjukkal. Világgá kürtölés helyett a férfival igyekeznek megoldani a gondokat.

 12. Egyedül is tudnak létezni Tudják, hogy mindenkinek szüksége van egyedül töltött időre, és meg is teremtik a maguk idejét. Nem esnek kétségbe, tudnak mit kezdeni egy-két óra szabadsággal, elmennek futni, vagy nekilátnak egy jó könyvnek.

 13. Nem akarják a partnerüket túlszárnyalni Büszkék arra, hogy a társuk sikeres férfi, nem azon munkálkodnak, hogy túlszárnyalják őt. A másik örömére nem féltékenyek, támogatják a férjüket és közösen örülnek az ő eredményeinek is.

 14. Nem adják fel önmagukat Jó dolog részt venni a partnered szabadidős elfoglaltságában néha, még akkor is, ha egyébként tőled távol áll az a tevékenység. Mondjuk néha-néha eljárni horgászni mókás, de kizárólag a másik életét élni nem egészséges. Egy érett nő nem adja fel magát, nem válik jellegtelenné, bábbá, kísérő bútordarabbá.
 Tetszett? Egyetértesz? Ne felejtsd el mással is megosztani!

Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!