Header Ads

Elnyelte a tízezrest az autómata,a BBK sajnálja,de nem fizeti visszaA Budapesti Közlekedési Központ szabályozta az automaták visszaadását, de erről nincs tájékoztatás a gépeken. Elnézést kértek az okozott kellemetlenségért, de nem fizetik vissza a kárt.
Olvasónk augusztus 14-én délután vásárol bérletet a Lehel téri BKK automatából. Gyanútlanul 20 ezressel fizetette ki a 9.500 forintos bérletet, de legnagyobb meglepetésére csak 500 forintot adott vissza a gép. Az esetet azonnal jelezte az ügyfélszolgálaton, ahol fel is vették az adatait, aztán megszakadt a vonal és nem tudták befejezni a beszélgetést.

Olvasónk azonban nem hagyta annyiban a dolgot, másnap írt a BKK-nak. Jóhiszeműen még a bankszámlaszámát is odaírta a levele végére, arra számítva, hogy átutalják neki az elnyelt pénzt.
„Nekem nagyon sok a 10 ezer forint mínusz, albérletben lakom, és az albérletepénzem egy része veszett így el” – mondta a hölgy.
A társaság válaszára 28 napot kellett várnia. Ebben arról tájékoztatták, hogy a BKK rendszere szerint olvasónk 10 ezressel fizetett, amiből meg is kapta az 500 forint visszajáróját, ezért nincs lehetőségük a további 10 ezer forint visszatérítésére. Hozzátették, hogy az automaták az összes érvényben lévő fizetőeszközt elfogadják, de az „ügyfelek védelmében” szabályozták a visszaadást.Nagyon sajnálják, ennyiEszerint 20 ezer forintos címlettel csak akkor lehet fizetni, ha a megvásárolni kívánt díjtermék(ek) értéke 15.005 forint vagy magasabb összegű. Olvasónk azonban sérelmezi, hogy erről egy árva mondat sem volt kiírva az említett automatán. A BKK ezt a problémakört egészen egyszerűen oldotta meg:

„Már dolgozunk azon, hogy ez az információ minden automatán feltüntetésre kerüljön”.
Az egész válaszlevélben az a legérdekesebb, hogy a cég egy szóval sem vonta kétségbe, hogy megkárosították az olvasónkat. Sőt, elnézést kértek az okozott kellemetlenségért, majd hozzátették: bíznak abban, hogy a jövőben kedvezőbb tapasztalatokat fog szerezni a szolgáltatásaik igénybevétele során..
  1. Olvasónk ezt követően a Budapesti Békéltető Testülethez fordult, ahol arról tájékoztatták, hogy nagyon sokan panaszkodnak náluk hasonló okok miatt a BKK jegy- és bérletautomatáira. Szerinte, ha a BKK tényleg becsületesen kivizsgálta volna az ügyét, ez alatt a csaknem 30 nap alatt kideríthették volna, hogy 10 ezer forintos túlfizetés van a Lehel téri automatájukban 


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!