Header Ads

Egy végzős diák megsértett egy bácsit a bárban, de ő olyat felelt neki, hogy....

A bácsi olyat felelt a túl őszinte diáknak, hogy ezrek osztják szavait...Érdemes minden egyes szóra nagyon figyelni! Íme:Egy fiatal végzős diák, egy bárban ünnepelte, hogy nemrég sikeresen levizsgázott.
Aztán meglátott egy nyugdíjas bácsit, aki ott ült egyedül a bárban.Néhány sör után megfogalmazódott benne egy gondolat..Odament hozzá és elmagyarázta neki, hogy a régi emberek miért nem értik meg az ő generációját:

 – Maguk egy más, majdnem primitív világban születtek és nőttek fel – mondta elég hangosan, hogy mindenki jól hallhassa. – A mai fiatalok az internet, számítógép, a tévé, a repülőgépek, a szuperszonikus repülők, az űrutazások, a Holdon járó ember korában nőttünk föl.
Űrszondáink a Marson járnak, atom hajtotta hajóink, elektromos árammal és hidrogénnel járó autóink, szinte fénysebességgel számoló számítógépeink vannak.

Ezután a fiatal srác kortyolni kezdte a sörét.
 Az öreg bácsi kihasználta a csendet, odafordult hozzá és így felelt: – Igazad van, fiatalember, nekünk mindez nem volt meg, amikor fiatalok voltunk, következésképpen feltaláltuk őket! És most mondd meg nekem, TE mit készítesz a következő nemzedéknek?
A teremben lévő emberek hangosan megtapsolták a válaszát.
Soha ne nézz le egy idős embert, több tapasztalata van, mint neked!.


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!