Header Ads

Egy lány megtervezte a magyar Eurót! Van benne egy fantasztikus trükk, amitől eláll majd a lélegzeted is!

Egy magyar, igazán tehetséges lány gyönyörűen megtervezte a magyar Euró bankjegyeit! A végén van egy fantasztikus trükk, amitől eláll majd a lélegzeted is!

Igazán remek ötlet, és annyira magyar! Bernát Barbara, tehetséges magyar lány készítette ezeket a gyönyörű bankjegyeket a diplomamunkájához, amelyeken keresztül megálmodta, hogy szerinte
milyen lenne a magyar Eurót.

 Olyan csodálatosak ezek a rajzok, hogy reméljük, ezeket látjuk majd viszont pár év múlva a bankjegyeken…
 Fantasztikusra sikerültek az újragondolt címletek, így nem is csoda, hogy a magyar lány munkáját egyszerűen imádja az internet népe, és rengetegen osztják meg az idővonalukon. Nagyon szép, átgondolt, illetve letisztult munka.

A különböző európai állat- és növényfajokkal díszített bankjegyek egy egészen friss, természetközeli megközelítése az európai fizetőeszköznek. gy magyar, igazán tehetséges lány gyönyörűen megtervezte a magyar Euró bankjegyeit!

 A végén van egy fantasztikus trükk, amitől eláll majd a lélegzeted. Bernát Barbara, tehetséges magyar lány készítette ezeket a gyönyörű bankjegyeket a diplomamunkájához, amelyeken keresztül megálmodta, hogy szerinte milyen lenne a magyar Eurót. Olyan csodálatosak ezek a rajzok, hogy reméljük, ezeket látjuk majd viszont pár év múlva a bankjegyeken… Fantasztikusra sikerültek az újragondolt címletek, így nem is csoda, hogy a magyar lány munkáját egyszerűen imádja az internet népe, és rengetegen osztják meg az idővonalukon. Nagyon szép, átgondolt, illetve letisztult munka.
 A különböző európai állat- és növényfajokkal díszített bankjegyek egy egészen friss, természetközeli megközelítése az európai fizetőeszköznek.gzeted is! Igazán remek ötlet, és annyira magyar! És a végén egy trükkös csavar: a bakjegyek UV-fény alatt átalakulnak, és mintegy röntgengént felfedik az állatok csontvázát. Zseniális!

 


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!