Header Ads

Egy motoros őszinte levele: "Ezért nem húzódom le az út szélére!"

Egy motoros őszinte levele: "Ezért nem húzódom le az út szélére!"Azzal az érzéssel közlekedem, hogy „engem senki nem lát és senki nem akar elsőbbséget adni”. Ez félelmetes érzés, ezért még az is megtörténik, hogy...

"Előre is köszönöm, ha megtisztelsz a figyelmeddel. Szeretnék pár dolgot megosztani veled, ami talán számodra is fontos lehet.Fürgébb és valószínűleg gyorsabb vagyok nálad. Ez nem érdem, hanem egyszerűen állapot, egyfajta adottság, ami a méretből és a motorok lőerő-kilogramm arányából adódik. Ezt szeretném kihasználni, főleg a városi forgalomban, ezért ne haragudj rám! Téged is szeretettel látunk a motorosok között, ha szeretnéd ezt az előnyt.

Keress engem mindhárom tükrödben és magad előtt az úton. Kisebb vagyok, mint egy autó és a sebességemet is nehezebb megbecsülni. Ha „hozzászoktatod a szemed” a motorosokhoz, lehet, hogy megmented az életemet, magadat pedig a börtöntől.

A KRESZ megengedi, hogy egyes forgalmi szituációkban, például közlekedési lámpáknál az álló sor elejére menjek. Szeretném ezt megtenni, kérlek, segíts vagy legalább ne akadályozd meg, hisz Te ettől nem leszel lassabb, nem érsz oda sehova később.

Sokszor a sáv közepén megyek és nem húzódóm le a szélére. Egyszerűen azért, mert nem akarlak arra sarkallni, hogy akkor is megelőzz, ha esetleg szemből jönnek. Tudod, egy apró koccanás neked egy kis karosszéria munka, nekem súlyos baleset, vagy még rosszabb.

Azzal az érzéssel közlekedem, hogy „engem senki nem lát és senki nem akar elsőbbséget adni”. Ez félelmetes érzés, ezért még az is megtörténik, hogy számodra indokolatlannak tűnő helyzetekben lassítok vagy fékezek. Sőt olykor távolsági fényszóróval közlekedek, hogy biztosan meglássanak. Kérlek légy türelmes és megértő velem!

Tudod, vannak köztünk felelőtlen, kihívó emberek – ahogy az autósok között is –, akik méltán rászolgálnak a haragra, vagy az előítéletre, de arra kérlek, hogy vigyázz rájuk is, ha már ők nem vigyáznak magukra, és gondolj arra, hogy a többségünk józan, megfontolt ember, akiket vár haza a családja.

Találkozzunk az úton!"


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!