Header Ads

75 éves a nagypapa és így néz ki a kertje! Elképesztő képsorok!

Ismerd meg a 75 éves nagypapa kertjét!!!
Robert és Lizzie Burns tizenhat éve, 2000-ben költöztek új otthonukba, a skóciai Argyll faluban, ekkor a kert inkább hasonlított dzsungelhez, mint színpompás kerthez.

 A dédnagyapa úgy döntött, hogy ezen változtat és szépen lassan felépítette álmaink kertjét, sajnos időközben elvesztette feleségét, aki biztosan nagy örömét lelné mind a mai napig a csodálatos kertben!
 Pár évvel később ugyanis a kertecske kivirágzott, a mesebeli látvány pedig csak úgy vonzotta a turistákat, igazi turisztikai látványosság lett a faluban.
 Az idős úr elmondása szerint, turistabuszok buszok tucatjai érkeznek ide és állnak meg a ház előtt csak azért, hogy lefotózhassák az azóta világhíressé vált kertet.
 Eleinte a dédnagyapa még izgatottan várta az újabb és újabb buszokat, mostanra azonban már teljesen hozzájuk szokott, néha még éjszaka is lát turistákat, ahogyan vakuzva próbálják lencsevégre kapni a kertet. Robert az évek alatt rengeteg díjat besöpört már a csodálatosan szép kertjének köszönhetően, pedig soha nem vágyott nagy hírnévre. Csak azért műveli a földjét, gondozza a virágokat, mert szereti a növényeket és szereti nézni azokat, nem pedig azért, hogy másoknak jobb legyen emiatt.
 A járókelőknek és a turistáknak azonban örömet okoz a látvány, amit azért egyáltalán nem bán.
 Az öregúr nem tud tanácsot adni senkinek, nincsen titka, majd mosolyogva tette hozzá azt is, hogy sokszor hónapokba telik, mire egyáltalán eszébe jutnak a virágok nevei.

Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!