Header Ads

Damut abortusszal vádolják! Ezért:

 

Épp, hogy csak fellélegeztünk egy mélyet Damu nevétől mentesen, ismét nem nyugszik az úriember és ezúttal abortusszal vádolják!! Íme , hogy miért: Damu Roland újból párkapcsolatban él. A románc állítólag júliusban szövődött a Dagály fürdőben.
A hölgy, akivel a színész összejött, egy harminc körüli, kétgyermekes anyuka, aki állítja, megismerkedésük után egy-két héttel teherbe esett. A love storynak szakítás és abortusz lett a vége, amit egy angyalföldi magánkórházban végeztek. Informátorunk szerint a hölgy épp ott dolgozik ápolónőként, és a beavatkozást maga fizette.

 A műtét után egy nappal viszont kibékültek. Az olvasó azt kérdezte tőlünk: meddig folytathatja ámokfutását Damu Roland, aki egy színészházban él, teli adóssággal

Megkérdeztük a színészt, igaz-e, hogy újra szerelmes, párkapcsolatban él, és miért nem ő fizette az abortuszt, ha egyáltalán volt ilyen?

 – Február 8-án elköltöztem a feleségemtől, nem élek párkapcsolatban – sorolja a meglepett Damu Roland. – Hangsúlyozom, jelenleg nincs párkapcsolatom. Megpróbálom minden szabadidőmet a kislányommal tölteni. Gyalázatosnak, szégyenteljesnek tartom azt a lejárató kampányt, amely mostanában ellenem zajlik. Nem tudom, hogy ki, honnan generálja. Még csak nem is ismerek olyan hölgyet, akinek abortusza volt, de még ápolónőt sem.

 Roland azt állítja, hogy amikor egy napilap megírta, hogy Miskolctapolcán látták egy hölggyel, akkor is feljelentést tett ellene. Folyik az eljárás becsületsértés címén. – Már senki sem turkálhat a magánéletemben büntetlenül – magyarázza.

 – Úgy élem az éle­tem, hogy felkelek, dolgozom, megyek a kislányomhoz, aztán jövök haza a színészházba. Ennyit tudok mondani a hírrel kapcsolatban. Ha bármi igaz lenne belőle, akkor azt elismerném, de nem igaz. Szerintem összetévesztettek valakivel. Hogy kerülök pont én képbe? Miért? – értetlenkedik Damu Roland majd hozzáteszi: – Én lennék a legboldogabb, ha boldog párkapcsolatban élnék.
Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!