Header Ads

Búbos ökoházak érkeztek Magyarországra. Itt veheted meg:


A kis csapat 2011-ben döntött úgy, hogy alkot valami újat, egy sokkal jobb dolgot, mint amit eddig bárki. Azért kezdték el a projektet, mert látták az embereket, hogy végre tudatosabban élnek figyelnek a környezetükre, és a legtöbben készen állnak a változásra. Ugyanakkor már ekkor tudták, hogy egy ökoház vagy éppen egy dombház megépítése valódi luxusnak számít, éppen ezért csak néhányan engedhetik meg maguknak, ráadásul nem biztos, hogy azok, akik a környezetre odafigyelnek. Hozzátették, hogy az akkori trendek nagyon rossz irányba mennek, ugyanis a külsőségek és a pénzben mérhető értékek jelentik a lényeget.


Az első búbos ökoházak azonban más szemléletben készülnek el. A természet tálcán nyújtott építőanyagait és megoldásait használják fel, illetve utánozzák le. A csapat rátalált a tökéletes megoldásra, ami nem más, mint a szupervályog. Ez egy olyan technológia, ami környezettudatos és költséghatékony egyszerre! Ugyanakkor arra is alkalmas, hogy végre feltámassza a hazai vályogépítészet feledésbe merült hagyományait, egyben a mai ember igényeit is kielégíti.


Tudja miért érdemes a Márton és Viola utcai lakásokat választania

- Az új építésű társasház lakásai geotermikus rendszerűek.
- Teljes mértékben környezet- és egészségkímélők.
- Az általunk kínált lakások hűtése és fűtése is megoldott.

Igyekszünk olyan környezetben felnevelni gyermekeinket, amelyek biztonságosan és egészségesek. Egyre több allergiás megbetegedésről hallani, de ha egy ilyen budapesti geotermikus lakásban élnek, nem kell ezektől tartania. Budapesten manapság egyre több káros hatás vesz körül minket lakóhelyünkön, ezért érdemes a zöldövezettel jobban ellátott, csendesebb és tisztább kerületeket választani, mint amilyen a IX. kerület.

Nem utolsó szempont, hogy kellemes környezetben lakhat. A közelben található egy park, ahova gyalog bármikor pár perc alatt eljuthat, élvezheti a nyugalmat. Innen a munkába járás sem probléma. Ha autóval nem rendelkezik, akkor a tömegközlekedési lehetőségek is jól és könnyedén kihasználhatóak. Több általános iskola és középiskola is megtalálható pár perc sétára.

Itt veheted meg: 

Elhelyezkedés A Rózsa utca 91-93. szám alatt épülő társasház Budapest VI. kerületének Külső-Terézvárosi részén helyezkedik el Terézváros frekventált részén, a Kodály Köröndtől illetve az Andrássy úttól pár perc sétára, kiváló közlekedési lehető lehetőségekkel (M1-es metró, 4-6 villamos, 73-76 troli) csendes utcában épül az új, modern Rózsa öko ház.


A beruházó és értékesítő: TRX Consulting Kft.
Értékesítési iroda: Budapest IX. ker. Telepy utca 12.

Telefon:
Kurcz Judit:
06-30-576-78-25
Bodnár Bea:
06-30-657-81-34
Terjék István:
06-30-515-35-17
Karászi Rita:
06-30-941-43-35


Ez kivonja a
szervezetedből az
összes ZSÍRT.....
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Ez segít megszabadulni
a körömgombától
7-9 nap alatt....