Header Ads

Az énekesnő terhessége még a menedzserét is kiakasztotta!

 A menedzser nem érti,miért nem tud semmiről,sajtósa pedig már pár nap után szakított vele.Mi lehet a háttérben?

Nagyot robbant tegnap a bomba: Nótár Mary állapotos.

 Az énekesnő több fórumon is arról számolt be, hogy néhány héttel ezelőtt áldott állapotba került.

Az énekesnő a Blikknek adott nyilatkozata szerint még csak öthetes terhes, de már nem bírta magában tartani, hogy a háza fölött elrepült a gólya. Vagyis állítólag a csecsemő érkezését úgy jelezte, hogy összehívta a családját – és egy filmből vett ötlettel –, egy kicsi babacipővel jelezte a család felé, hogy áldott állapotba került.


 A gólyahír nemcsak a rajongóit, hanem a saját menedzs­mentjét is váratlanul érte, miután arról ők is csak a sajtóból értesültek.
 Mint közben kiderült, lehet, hogy nem maradtunk le semmiről, mivel a pletykák szerint Mary terhessége nem is olyan biztos. Az énekesnő közvetlen környezetében ugyanis nem hallottak arról, hogy a kö­zeljövőben Mary családot alapít.

– Az utóbbi időben tőlünk függetlenül zajlottak Nótár Mary körül a történések. Nincs rálátásunk, sem befolyásunk, így kommentálni sem tudjuk az eseményeket – nyilatkozta a Borsnak Lakatos Róbert, az énekesnő menedzse­re, akinél Mary újonnan alkalmazott sajtósa sem tud többet a terhességről.
 Vagyis az a Kiss Zsuzsanna, aki a terhesség bejelentéséhez asszisztált, majd alig pár napos együttműködés után felmondott korábbi ügyfelének. Úgy tudjuk, Nótár Mary nem volt együttműködő, amikor Kiss egy másik vizsgálattal szerette volna megerősíteni a baba érkezését, mert olyan híreket kapott, hogy Mary talán nem is állapotos.
 Megkerestük Kiss Zsuzsannát, aki elmondta, azért mondott fel, mert nem akarta kockára tenni szakmai hitelét.
 A legilletékesebbtől, Marytől vártunk választ a sokakban fel­merülő kérdésre!!!

Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!