Header Ads

Így építheted meg álmaid otthonát kevés pénzből!

ÍGY ÉPÍTHETED MEG ÁLMAID OTTHONÁT KEVÉS PÉNZBŐL
Építsd meg vidéken álmaid otthonát kevés pénzből


Manapság egyre többen költöznek ki vidékre a sűrűn lakott, füstös nagyvárosokból. Egyre kevésbé számít már az embereknek, hogy a városokban többet lehet keresni, hiszen annyival drágább is az élet fenntartása ott. A falvaknak viszont számos előnye van: Egészségesebb, tisztább, frissebb a levegő, csendesebb a környezet, harmóniában élhet az ember a természettel és nagyon nagy előnye pedig, hogy rendkívül alacsony áron lehet már házhoz jutni. De általában az egész életvitelünket kevesebb pénzből finanszírozhatjuk vidéken.

Az alábbiakban egy olyan házat mutatok be nektek, aminek megépítése már 15-20.000 euróból (5-6 millió forintból) lehetséges, szemben az új építésű házakkal, amihez 50-60.000 euró (15-20 millió forint) alatt nem lehet hozzájutni.
Egyre elterjedtebb, hogy az emberek kiköltöznek a városokból vidékre, ahol nem csak, hogy olcsóbb az élet, de jóval kevesebb pénzből lehet megépíteni álmaink otthonát.
 Ez a kedves vidéki ház Lengyelország keleti határán található, melyet a tulajdonosok a nagyszülőktől örököltek. Eredetileg az ötvenes években épült, ők átalakították, modern elemekkel és stílusjegyekkel egészítették ki az épületet, megtartva a podlasiei régió hagyományos stílusjegyeit. 

A felújítási munkálatok idén fejeződtek és mivel a ház festői környezetben helyezkedik el, ezért a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy panzióvá alakítják.
A konyhában, a szobákban és a fürdőben kiválóan ötvözték a modern és a rusztikus építészet és lakberendezés elemeit, a szobák falait pedig meghagyták természetes fából.

A szakemberek szerint egy ilyen ház felépítése 15-20.000 euróból lehetséges, azaz 5-6 millió forintból.


Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!