Header Ads

A testvéri szeretet,mely egy örök kapocs


 Az alábbi fotók ékes bizonyítékai annak, hogy a szeretet nem nem- és korfüggő.

A testvérek közti szeretet sokszor több mint hagyományos kapcsolat. Barátság, szövetség, és feltétel nélküliség – természetesen ideális esetben.


Testvéri szeretet - soha el nem múló érzések A tesvtéri szeretet nem ismer határokat.
 Amikor gyermekünk születik, az maga a csoda. Ám amikor testvéret kap, az a következő – hiszen rácsodálkozunk arra az egyszerű tényre, hogy ők bizony tűzön-vízen át testvérek, és semmi nem állhat közéjük.

 Lehet az egyik fiú, a másik lány, ez mit sem számít. Óvják egymást, és a nagyobbak féltőn vigyázzák a kicsik lépteit. Feltétel nélkül Miért jó, ha van testvérünk?
Mert egy olyan szövetségesre lelhetünk benne, ami erősebb lehet, mint sok barátság. Kiállja az idő próbáját, és a közös emlékek, a szülőkkel töltött nyaralások örök köteléket képezEgyek, ami leginkább az ikreknél fedezhető föl – és nem csak a külső haosnlóságok miatt. Ha ideális a kapcsolatunk a testvérünkkel, feledhetetlen élményekkel lehetünk gazdagabbak már egészen kicsi korunktól kezdve: az összes csíny és rosszalkodás hátterében vastagon ott vannak a tesók. :)


Hiszen mekkora buli, amikor 50-60 évesen arra emlékezünk vissza a tesóval egy családi összejövetel alkalmával, hogy mégis csak mi dobáltuk meg a szomszéd autóját, akinek persze fogalma sem volt, kik tehették. Vagy hogy mikor sütni próbáltunk, és sehogy sem akart összeállni a tészta, ezért a végén az egész valamit (ami lett tészta helyett) elástuk a kertben, mert már szó szerint kikelt a tálból, és féltünk anyu reakciójától. Ezek azok, melyek mindig mosolyt csalnak az arcunkra, és könnyeket a többiekébe – amikor sírva nevetnek az anekdotákon. :)