Header Ads

A nő hirtelen összeesik a vonaton,és amikor magához tér,egy kézzel írt levelet talál maga mellett!A fiatal Ellie Farnfield épp fitnesz órára indult,amikor hirtelen összeesett.Mire magához tért egy kórházi ágyban feküdt,mellette egy kézzel írott levél.Mikor kinyitotta a szemét szédült és hirtelen azt sem tudta hol van. A kórteremben nem volt épp senki így magához térése után rögtön körülnézett. Ekkor vette észrekis szekrényre tettkézzel írt cetlit,;mellette egy még mindig meleg kávét, valamint 10 fontot.
Az írásból az derült ki, hogy egy bizonyos Tom hagyta ott ezeket, akirőlhiába kutatott még mindig kicsit kótyagos fejében valami emlék után, nem talált. Idegen volt számára a férfi. Mikor elolvasta a leveletjött csak rá:epilepsziás rohama volt a vonaton, és ez a férfi segített neki!

 Annyira megérintette az idegen férfi kedvessége, hogy levelét a Facebookon is közzé tette, azzal a felütéssel, hogy visszaállt az emberiségbe vetett hite!

" Szia Eleanor! Mire ezt olvasod, már jobban érzed magad. Epilepsziás rohamod volt a vonaton, és leszállítottalak, hogy mentőt tudjak hívni. Szerencsére nem verted be a fejedet! Próbáltam segíteni, ahogy tudtam. Elnézést, hogy ráléptem a lábadra, de elsőre nem vettem észre, hogy a földön fekszel.Csak azt sajnálom, hogy nem tudtam maradni, míg felébredsz, de itt egy kávé és 10 font taxira, hogy hazajuss.Sajnálom, de nem volt nálam több pénz, remélem, nem laksz túl messze, próbáltam ismerőseiddel is kapcsolatba lépni a telefonod segítségével.Kívánok minden jót, és mielőbbi gyógyulást!Szeretettel, Tom”

 Ellie sajnos nem ismeri Tomot, de most minden erejével azon van, hogy ráleljen az őrangyalára, aki nem csak megmentette, hanem még gondoskodott is arról, hogy utána épségben hazaérjen!
Több ezren segítenek már a lánynak világszerte a keresésben és kívánjuk mi is, hogy rátaláljon, mert ahogy ő fogalmazott:szeretné élőben is megköszönni és legalább a pénzét visszaadni, ha már a kedvességet úgy sem tudja.
 Ezzel nem csak Ellie-nek, hanem nekünk is visszaállt egy kicsit az emberekbe vetett hitünk, hiszen olyan sokszor hallani a közönyről, ami világunkat jellemzi mostanában, hogy üdítő ez a kivétel!NE menjünk el a másik mellett, ha szüksége van segítségre, legyen szó akár egy olyan apróságról, hogy átadjuk a helyünket a buszon..
Oszd meg, ha téged is jó érzéssel tölt el Tom cselekedete és ki tudja... hátha épp nálad látja meg valaki, aki ismerheti a fiút! Sosem lehet tudni!ítő ez a kivétel! Ne menjünk el a másik mellett, ha szüksége van segítségre, legyen szó akár egy olyan apróságról, hogy átadjuk a helyünket a buszon... Oszd meg, ha téged is jó érzéssel tölt el Tom cselekedete és ki tudja... hátha épp nálad látja meg valaki, aki ismerheti a fiút!
 Sosem lehet tudni!Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!