Header Ads

A halálos beteg kutya elkiséri gazdáját esküvőjére!

A halálos beteg kutya elkíséri gazdáját az esküvőjére… Ami az oltár előtt történt, attól csorogtak a könnyek!

  Ago N Kelly O’Connell, az amerikai Colorado államban életének legboldogabb napját ünnepelte – az esküvőjét. Természetesen erről a fontos ünnepről nem maradhatott le legjobb barátja sem, Charlie, az idős labrador.
 A mindössze 19 éves fiatal nő, ezt a fekete labradort még kislány korában ajándékba kapta.
Tél volt, ezért egy kosárban tartotta a kiskutyát, hogy meg ne fázzon.
Azóta felnőttek és a kutya megöregedett. Sajnos most a kedvenc négylábú családtag agydaganatban szenved. Kelly pedig tudja, hogy már nem fog sokáig élni.
“Tulajdonképpen mi azt terveztük, hogy az esküvő előtt végső búcsút veszünk a beteg kutyától és az állatorvossal véglegesen elaltatjuk,” mesélte Kelly.
 “Nem akartuk, hogy tovább szenvedjen. De aztán hirtelen jobban lett. Mintha azt szerette volna, hogy Ő is ott lehessen az esküvőn.”


 
Hamarosan eljött a nagy nap, és a négylábú barát az oltár elé kísérte a menyasszonyt. A ceremónia után a kutya egyből rosszul lett és annyira elgyengült, hogy járni sem tudott.
 

 Ekkor, Kelly testvére Katie, az egyetlen koszorúslány ölbe vette a közel 40 kilogrammos kutyát.

Ezután a menyasszony is odament a beteg kutyához, átölelte, majd szőrös pofijára egy nagy puszit is adott, majd ezt suttogta neki: “Sikerült, megcsináltad, ügyes voltál!”.


Minden vendég könnyes szemmel nézte ezt a jelenetet: tudták, hogy ez lesz az utolsó pillanat, amikor Kelly együtt lehet a legjobb barátjával.
 Egy héttel később Charlie békésen eltávozott. Ami maradt, 15 év tele szép emlékekkel, csodálatos együtt eltöltött pillanatok a kutyával – és végül ez a nagyon különleges és értékes esküvői fotó. “Charlie jelentett mindent nekem ezen a világon, ő volt az egyetlen igaz barátom,” mesélte Kelly. “Amikor ránézek ezekre a képekre, látom, hogy mennyire boldogan nézett rám.
Bár sokszor kétségbe vonta, amiért túl sokat vártam erre a napra, mert ez túl sok volt neki.
 Azt hiszem, hogy Ő is mindenképpen részt akart venni ezen a fontos napon és menyasszonyként is látni akart engem.”  Ezek az esküvői képek tele vannak érzelmekkel, de az is látható, hogy mennyire szerette a kutya a gazdáját.
Milyen jó, hogy ilyen csodálatos időt tölthettek el együtt.
 Nyugodjék békében, Charlie!

Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!