Header Ads

9 év után a házaspár megtudta,melyik sztár segített nekik!

 9 év után a házaspár megtudta, hogy melyik sztár volt a pártfogója. Kyle Upham évekig az amerikai hadseregnél dolgozott, majd 2004-ben leszerelt. Nem sokkal később a férfi úgy döntött, hogy megkéri barátnője (Kristen) kezét.
Az egyik nap bementek egy ékszerüzletbe, hogy megkeressék a tökéletes jegygyűrűt. Hamarosan meg is találták. Megláttak egy gyönyörű gyűrűt, amely sugárzott a szépségtől. Mintha pontosan neki készült volna. Csak egy probléma volt: a gyűrűnek az értéke körülbelül 8000 euró volt. Upham sajnos ezt nem engedhette meg magának, hiszen nem állt ennyi pénz a rendelkezésére. Csalódottan megnéztek még néhány másik gyűrűt, de egyik sem illett olyan jól Kristenhez, mint a drága gyűrű. A férfi megadta a telefonszámát, hogy abban az esetben, ha ismét érkezik áru üzletükbe és lesz bővebb, olcsóbb választék akkor hívják fel, majd kedvetlenül kimentek az ékszerboltból. Nem jutottak messzire, amikor hirtelen csörögni kezdett a telefon. Az ékszerüzlet tulajdonosa felhívta őket és arra kérte őket, hogy azonnal menjenek vissza. Az ajtóban már várta őket az egyik elárusítónő, ajándékzacskóval a kezében, majd mosolyogva ezt mondta: “Itt van a gyűrű”. Átadta nekik, majd visszament az épületbe. Kyle és Kristen belenézet a zacskóba és szótlanul maradtak amikor meglátták, hogy pontosan az a gyűrű volt benne, amit korábban felpróbált. Egy cetli is volt, amire ez volt ráírva: “egy ismeretlen jótevő mindent kifizetett.”  Nem tudták elhinni, ami történt. Ennek ellenére örültek és hálásak voltak ezért a kedves ajándékért, de fogalmuk sem volt, hogy ki lehetett,aki kifizette ezt a drága gyűrűt.
  Azonban kilenc évvel később az igazságra fény derült. 9 titokzatos év után, a fiatal házaspár még mindig kíváncsi volt, hogy kitől kaphatták ezt a nagy ajándékot. Amikor 2013-ban, a híres Paul Walker (akit főleg a közismert, The Fast and Furious c. filmből ismerhettünk meg) tragikusan meghalt, a Facebook oldalán egy csomó történetet osztottak meg az Ő nagylelkűségéről. Ekkor az ékszerész is elmesélte az esetet és elmondta, hogy Paul Walker is ott volt a boltban, amikor Upham jegyesével jegygyűrűt kerestek. Miután kimetek az üzletből, Paul Walker kifizette a gyűrűket és kérte a személyzetet, hogy névtelenül küldjék el az fiatal párnak.


  Kyle és Kristen egyszerűen nem tudták elhinni, ami velük történt. Kristen később ezt mondta: “Ez volt a legbőkezűbb adomány, amit valaha kaptam. És még meg sem köszönhettük.”Nagyapáink módszere
amivel eltűnik
a hasi zsír! Íme:
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Otthoni módszer a
bütyök eltüntetésére!
Így tüntesd el 4-6 hét alatt!